Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΘΕΣΠΙΕΣ
Δημοτικός σύμβουλος χαστούκισε τον Δήμαρχο Χ. Κουρούνη!!!

Την παραδειγματική τιμωρία αλλά και την αποπομπή από το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δημάρχου (νυν δημοτικού συμβούλου) Σπύρου Μπόγρη ζητά το δημοτικό συμβούλιο Θεσπιέων.
Αιτία… το χαστούκι που έριξε ο κ. Μπόγρης στον Δήμαρχο Χρήστο Κουρούνη μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου όταν κατά την συζήτηση του 9ου θέματος της ημερήσιας διάταξης και μετά από λεκτική αντιπαράθεση του με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο σηκώθηκε όρθιος , κατευθύνθηκε προς την έδρα και τον χαστούκισε!!!
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Κυρίκος διέκοψε την συνεδρίαση για είκοσι λεπτά αποβάλλοντας παράλληλα τον πρώην Δήμαρχο από την αίθουσα.
Το δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση του στις 10 Οκτωβρίου κατήγγειλε την απαράδεκτη στάση του κ. Μπόγρη τονίζοντας μάλιστα ότι «αυτή η πράξη είναι αντίθετη στον κανονισμό λειτουργίας του Σώματος , αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και δεν αρμόζει σε εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ είναι και αντίθετη προς τον Ν. 3463/2006».
Να σημειώσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, στην ίδια συνεδρίαση που έγινε παρουσία φορέων και πολιτών, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα-καταγγελία το οποίο μάλιστα κοινοποιήθηκε στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων αλλά και στην ΚΕΔΚΕ ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο Δήμαρχος Θεσπιέων Χρήστος Κουρούνης έχει καταθέσει μήνυση κατά του κ. Σπύρου Μπόγρη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο το επεισοδειο εγινε πριν κανα μηνα τωρα το θυμηθηκε ο δημαρχος
αν ειναι δυνατο να πεζει και στα καναλια τωρα. Εδω οι Θεσπιες εχουν ενα σωρο προβληματα και ο δημαρχος θυμηθηκε μετα απο ενα μηνα να το αναδειξει.Και φυσικα καταδικαστεα η ενεργεια του δημ συμβ

Ανώνυμος είπε...

as koitaksei na mhn ksimerobradyazei sto dhmerxeio toy mpampoula kai as dei ta problhmata toy xwrioy mas