Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη μαθητών στον Δήμαρχο Θηβαίων


Μαθητές της Δ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, στα πλαίσια του μαθήματος της γλώσσας και μελέτης του Περιβάλλοντος, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου.
Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους κ. Μαρία Μπεκρή, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Υπηρεσιών και επέδωσαν στον Δήμαρχο την εργασία τους με θέμα: «Νερό – Αγροτικά προϊόντα – Περιβάλλον».
Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος, απάντησε στις πάρα πολλές ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με το Περιβάλλον, Συγκοινωνιακά θέματα καθώς και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα.
«Υποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά τα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας. Ακούσαμε τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους για το μέλλον γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε, όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι τους, περισσότεροι υπεύθυνοι απέναντι τους» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θηβαίων.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χάρης Μελετίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια: