Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη 40χρονος Πακιστανός για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες, (15-12-2011), το βράδυ στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου και της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου στην περιοχή των Οινοφύτων.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 40χρονου, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες στον χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν, (48) κούτες τσιγάρων, καθεμία από τις οποίες περιείχε (10) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί τα λαθραία τσιγάρα από άγνωστο άνδρα σε περιοχή της Αττικής, αντί του χρηματικού ποσού των (300) περίπου ευρώ και τα μετέφερε προς πώληση στην περιοχή των Θηβών Βοιωτίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: