Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Απονομή βραβείων "Μάκης Χολίδης" στη Χαιρώνεια

Η Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας, καθώς και το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λεβαδέων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην εκδήλωση απονομής των βραβείων «ΜΑΚΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους μαθητές που κατάγονται από τη Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος, συντοπίτης μας μαθηματικός Αθανάσιος Μαμούρης, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία στους παρευρισκόμενους με τίτλο «Η κοινωνία πορεύεται Ευκλείδεια».

Η παρουσία σας στην εκδήλωση βράβευσης των νέων φοιτητών θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας, καθώς και το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λεβαδέων σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης των φοιτητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις και κατάγονται από τη Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας,
την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων Σπυρίδων Γκικόπουλος
Ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ. Γεώργιος Καραμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: