Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σε ετοιμότητα η ΝΟΔΕ Βοιωτίας για τις εκλογές

Έτοιμα σε μεγάλο βαθμό είναι τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές οι οποίες σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά θα διεξαχθούν σε περίπου δύο μήνες. Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της διευρυμένης ΝΟΔΕ Βοιωτίας που συνεδρίασε στη Λιβαδειά με την συμμετοχή του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας– Στερεάς Ελλάδας Γιώργου Λουλουδάκη, του Περιφερειάρχη Στερ. Ελλάδας της Γραμ. Οργανωτικού Τάκη Σινάπη. Στη συνεδρίαση που έγινε υπο τον συντονισμό του προέδρου του Οργάνου Δημήτρη Καραμάνη παραβρέθηκαν επίσης οι θεματικοί Τομεάρχες της Γραμματείας Οργανωτικού Ευθ. Καγιάρας, Βαγ. Κολώνιας και κ. Γιωρ. Λιανός.
Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Καραμάνης έγινε μια ενημέρωση των στελεχών για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τον προγραμματισμό της δράσης για την επόμενη περίδο και μέχρι την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.
«Πραγματοποιήθηκε αυτή η συνεδρίαση στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις πολιτικές εξελίξεις και για τα οργανωτικά ζητήματα δεδομένου ότι σε περίπου 70 μέρες θα έχουμε εκλογές όπως είπε και ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λουλουδάκης και πρόσθεσε: «Επομένως το κόμμα έχει μπει στη τελική ευθεία και στόχος των οι 72 νομαρχιακών είναι να φτάσουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης την ώρα που πρέπει».
Συνεχίζοντας είπε ότι «όλος ο κομματικός μηχανισμός θα δώσει μια μεγάλη μάχη για το έθνος, μια μάχη που θα την κερδίσει ο ελληνικός λαός».
Ακολούθως τόνισε ότι «η σημερινή κυβέρνηση είναι μεταβατική και θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την αποστολή της μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, σε διαφορετική περίπτωση η Ν.Δ. θα αποχωρήσει».
Στο σκοπό της συνεδρίασης αναφέρθηκε και ο κ. Σινάπης επισημαίνοντας ότι όλος ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Στερεάς αλλά και σε όλη την Ελλάδα «είναι σε ετοιμότητα, σε επαγρύπνηση και σε διαρκή αγώνα ενόψει των εκλογών».

Τέλος ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικούς Θεσσαλίας– Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Λουλουδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επιλογή των υποψήφιων βουλευτών των υπογράμμισε ότι «τα ψηφοδέλτια σε ένα μεγάλο μέρος είναι έτοιμα και γίνεται ένα πάντρεμα του παλιού με το καινούργιο».
Απάντηση που έρχεται να επιβεβαιώσει τα κατά καιρούς δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου που «βλέπουν» το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Βοιωτία να ξεκινάει με τον νυν βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη και στη συνέχεια τον περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας Γιάννη Καράμπελα.

Πηγή: Tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: