Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΟΛ: Με το δεξί το τμήμα κολύμβησης

Με το δεξί άρχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, συμμετείχαν σε αγώνες που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας.  

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για παιδιά από εννέα (9) μέχρι δώδεκα (12) ετών, καθώς και οι χειμερινοί αγώνες ορίων, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.  

Στην κατηγορία 9~12 ετών, αγωνίστηκαν οι παρακάτω, με αλφαβητική σειρά, αθλητές και αθλήτριες, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, αν κρίνει κανείς από τους χρόνους που πέτυχαν, στα αγωνίσματα που κολύμπησαν. Γεροντόπουλος Παναγιώτης Γεροντόπουλος Νικόλαος Καλαντζή Μαρία-Νικολέττα Κατσής Μάρκος Κουϊμτζή Γεωργία Λιάκος Σπύρος Ψιλόπουλος Νικόλαος  

Στους χειμερινούς αγώνες ορίων αγωνίστηκαν και πέτυχαν τους στόχους τους, για συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Νοτίου Ελλάδος, με αλφαβητική σειρά οι :  
Ελμαλή Μαριανώτα Ελμαλής Γιώργος Θεοχάρη Χαριγιάννα Χατζηστάμου Αθανασία 

Να σημειωθεί ότι αυτά τα παιδιά που είναι και μαθητές, αναγκάζονται να μετακινούνται σε όμορους νομούς, για τις προπονήσεις τους, λόγω μη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Πόλης μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο