Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Άλλαξε χέρια η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών!

Στην Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας μετατέθηκε ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών Δ. Κεφαλάς, η θητεία του οποίου επέφερε πολύ καλά πυροσβεστικά αποτελέσματα στην περιοχή μας, λόγω της συνεχούς ενημέρωσης των πολιτών κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, με σαφείς οδηγίες, αλλά και της άριστης συνεργασίας με όλους τους φορείς για την αποφυγή πυρκαγιών..  

Ο συμπαθέστατος πρ. Διοικητής της Π.Υ Θηβών ευχαρίστησε «από τα βάθη της καρδιάς του» την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, τον Διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας, τα τοπικά Μ.Μ.Ε., όλους τους θεσμικούς φορείς και φυσικά τους συναδέλφους του, για την πολύτιμη βοήθεια τους…  

 «Αποχωρώ από την θέση αυτή με τις καλύτερες αναμνήσεις και θεωρώ πως από την εποικοδομητική μας συνεργασία, παρήχθη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το επίπεδο πυρασφαλείας της ευρύτερης περιοχής και την προστασία των πολιτών μας» είπε, παραδίδοντας την διοίκηση στον νέο Διοικητή, Αντιπύραρχο Γεώργιο Οικονόμου, που μας έφτασε μεν από το αρχηγείο της πυροσβεστικής, αλλά έχει ρίζες από την περιοχή μας..…  

 Στο Πυροσβεστικό Σώμα κατετάγη το 1987 και στην διάρκεια τον Πυροσβεστικού βίου του υπηρέτησε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στην Διοίκηση Π.Υ. Αθηνών, στην Π.Υ Μυτιλήνης στο Ανακριτικό Γραφείο Αθηνών και στο Γραφείο Πυρασφάλειας Αθηνών καθώς επίσης στο Ασφαλιστικό Ταμείο με την επωνυμία ΤΕΑΠΑΣΑ…. 

«Θεωρώ την πόλης της Θήβας για της γενικότερης περιοχής κομμάτι δικό μου, παρότι μεγάλωσα και έμεινα στην Αθήνα καθόσον η μητέρα μου είναι από την Ελλοπία όπου και συχνά την επισκεπτόμουν» επισημαίνει ο κ. Οικονόμου, διαβεβαιώνοντας ότι για το χρονικό διάστημα, που θα βρίσκεται στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών , «θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό». 

 Ευχόμαστε στον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Θηβών «Καλή δουλειά»! 
Είθε οι πολίτες και οι φορείς της περιοχής, να συνεργαστούν και πάλι μαζί του, προκειμένου να διατηρήσουμε άκαυτα τα δάση και τις περιουσίες μας!

Πηγη: Βοιωτική Ώρα