Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

«Έκδοση τιμολογίων σε αντικατάσταση αποδείξεων λιανικών συναλλαγών από εκμεταλλευτές καταστημάτων που διαθέτουν φαγητά και ποτά για επιτόπια κατανάλωση»

Αγαπητοί Συνάδελφοι , Στα πλαίσια της απλοποίησης των διατάξεων, η αντικατάσταση των αποδείξεων λιανικών συναλλαγών με τιμολόγιο, εκδίδεται (αθεώρητο) τιμολόγιο και όχι συνενωμένο δελτίο αποστολής – τιμολόγιο (θεωρημένο) , στην περίπτωση που τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά) καταναλώνονται εντός του καταστήματος (επιτόπια κατανάλωση) .  

Θεωρούμε ότι η αποδοχή από το Υπουργείο Οικονομικών του αι τήματος της Ομοσπονδίας μας, ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Κλάδου, διευκολύνει τις επιχειρήσεις ιδιαίτερα υπό τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, που πολλοί Συνάδελφοι αδυνατούν λόγω των οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία να θεωρήσουν στοιχεία ( π.χ. Δ.Α. –Τ.Π. ή Δ.Α) .  

Πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε ως σύνολο αν θέλουμε να δούμε επίλυση των τεράστιων προβλημάτων του Κλάδου.        

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ