Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθησαν στη Λιβαδειά δύο ημεδαποί για κλοπή από εργοτάξιο στην Αταλάντη

Συνελήφθησαν, χθες (25-02-2013) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.  

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο (τύπου Βαν), στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα, να κινείται στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς - Θηβών και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.  

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος (250) τεμάχια μεταλλικών αντικειμένων που χρησιμοποιούνται σαν ορθοστάστες στήριξης του στηθαίου ασφαλείας το οποίο τοποθετείται επί της νέας εθνικής οδού, καθώς και ένα μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και κατασχέθηκε.  

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα από εργοτάξιο, ιδιοκτησίας της εταιρείας Νέα Οδός, που βρίσκεται στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.  

Τα κλαπέντα αντικείμενα, συνολικής αξίας (10.000) ευρώ, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίσθηκαν από τον υπεύθυνο του εργοταξίου του αποδόθηκαν, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το όχημα των δραστών ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.  

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία θα παραληφθούν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, προκειμένου να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.