Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συνελήφθη 50χρονος καταστηματάρχης για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων στη Θήβα

Συνελήφθη, σήμερα (05-04-2013) το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 50χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων.  

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 50χρονου, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με κατάστημα ψιλικών που διατηρεί στην πόλη της Θήβας.  

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25) κουτιά που περιείχαν συνολικά (1.250) κροτίδες μεγάλου μεγέθους, χωρίς ο 50χρονος να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή και όπως προέκυψε αποθήκευε αυτές στην οικία του, προκειμένου στη συνέχεια να τις διαθέτει προς πώληση στο κατάστημά του.  
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.  

Υπενθυμίζεται ότι την 13-03-2013 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 55χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης στα Βάγια Βοιωτίας και κατασχέθηκαν συνολικά (1.412) τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών και καψυλλίων, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων (σχετικό το από 13-03-2013 Δελτίο Τύπου μας).  

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.