Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Τρέχουν το....μονοπάτι του Εφιάλτη!

Στην τελική ευθεία ο αγώνας της «Ανοπαίας Ατραπού» στις Θερμοπύλες Λαμία, 29/3/2013 Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του 4ου Πανελλήνιου Ορεινού Αγώνα τρεξίματος “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ” 16 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις Θερμοπύλες, στο γνωστό στους ορειβάτες και ως «Μονοπάτι του Εφιάλτη».

Να θυμίσουμε ότι τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων «ΤΡΑΧΙΝΑ» Φθιώτιδας με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θερμοπυλών και με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών.

Ο καθαρισμός και η σήμανση της διαδρομής έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Στη διαδρομή θα υπάρχουν πέντε σταθμοί υποστήριξης και ανεφοδιασμού των αθλητών.

Χθες έγινε η συνάντηση και η ενημέρωση των επικεφαλής των ομάδων των σταθμών. Τους σταθμούς θα στελεχώσουν με εθελοντές μέλη τους: ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Λαμίας, ο Σύλλογος Γυναικών Λουτρών Υπάτης, ο Ορειβατικός, Ποδηλατικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ», οι Ποδηλάτες Λαμίας και η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Επίσης στην υποστήριξη του αγώνα συμμετέχουν η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομών και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών.


Περισσότερα στοιχεία για την εγγραφή και για τον αγώνα θα βρείτε στο ιστολόγιο του συλλόγου http://trahina-runners.blogspot.com και στο http://anopaia-atrapos.blogspot.com 

Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα
Γκέκας Στέλιος: τηλ: 6948005317 e-mail: steliosgkekas@gmail.com
Πρατίλας Λουκάς: τηλ: 6932271106 e-mail: pratilasl@yahoo.gr
Σταμέλλος Στέφανος: τηλ: 6977261256 e-mail: sstamell@otenet.gr
Σώπινκο Αντώνης: τηλ: 6932352546 e-mail: swpinko@hotmail.com