Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στο Κίεβο ταξιδεύει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Στο δελτίο τύπου, που είχαμε εκδώσει στις 2 Φεβρουαρίου 2013, είχαμε προβλέψει διακρίσεις των αθλητών-τριών του Ομίλου μας. Αυτή η πρόβλεψη επιβεβαιώνεται περίτρανα από την αθλήτρια κολύμβησης ΜΑΡΙΑΝΩΤΑ ΕΛΜΑΛΗ. 

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά και τις επιδόσεις της, την συμπεριέλαβε στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, που θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας, στους Πολυεθνικούς Κολυμβητικούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Κιέβο της Ουκρανίας, το διήμερο 6 & 7 Απριλίου 2013.  

Αυτό το γεγονός μας κάνει υπερήφανους και πιστεύουμε πως προσδίδει ιδιαίτερη τιμή και στην πόλη μας. Η αλήθεια είναι, πως, στις επιτυχίες της, έχει συμβάλει ο ακούραστος προπονητής του Ομίλου, ο Δημήτρης Χατζηστάμος. Της ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία της και να μας φέρει ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.  

Να σημειώσουμε, για μία ακόμη φορά, πως, για τις προπονήσεις της, αναγκάζεται να μετακινείται σε όμορους νομούς, γιατί το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, δυστυχώς, παραμένει κλειστό.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο