Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σχηματάρι

Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 7.30μμ. στην κεντρική πλατεία των Ταξιαρχών Σχηματαρίου. Ομιλητής: Αντώνης Τουλουμάκος μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Έλα με τους κομμουνιστές που σου λένε ότι μπορείς να ζήσεις καλύτερα, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Οι κομμουνιστές δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που σου λένε "μη μιλάς", "κάνε υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει".
Που σε παραμυθιάζουν για να βάλεις πλάτη, να υπομείνεις θυσίες. Θυσίες για να πλουτίζει μια χούφτα από καταπιεστές και το σύστημά τους. Γιατί οι κομμουνιστές είναι οι μόνοι που σου λένε μην κάνεις πίσω, πάλεψε.
Οργανώσου και αγωνίσου. Στάσου απέναντι, μην τους χαρίζεσαι. Μπορείς να τους νικήσεις αν το αποφασίσεις! Ο αγώνας σου δεν μπορεί να σκοντάφτει στον έναν ή στον άλλο πολιτικό παράγοντα, στη μια ή στην άλλη κυβέρνηση, όπως κι αν πλασάρεται. Ο αγώνας σου πρέπει να στοχεύει στο ίδιο το πολιτικό σύστημα, πρέπει να κατευθύνεται στην ανατροπή του. Γιατί αλλιώς οι κυβερνήσεις θα αλλάζουν, τα κόμματα και οι συνεργασίες τους θα εναλλάσσονται με τη μια ή την άλλη εκδοχή και συ θα απογοητεύεσαι μόνο, δεν θα βλέπεις κανένα φως και ύστερα άντε πάλι απ' την αρχή...
Μάθε πως αυτό που σου λέει το ΚΚΕ - η οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, με μόρφωση, με δουλειά, με πολιτισμό, αθλητισμό για τη νεολαία - αυτή η κοινωνία οικοδομήθηκε τον προηγούμενο αιώνα.
Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Έλα στη συγκέντρωσή μας .
Να ακούσεις τις θέσεις του ΚΚΕ από το ΚΚΕ.
Τα ΜΜΕ των αστών λένε πολλά ψέματα για το ΚΚΕ.
Διαστρεβλώνουν και συκοφαντούν.