Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δυο οι συλλήψεις στην Θήβα!

Έναν περιφερόμενο ύποπτα στην Θήβα, συνελαβαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας και είχαν δίκιο, καθώς γρήγορα διαπίστωσαν την πρόσφατη αλλά και παλαιότερη δράση του… Οι Αστυνομικοί προσήγαγαν τον 27χρονο, καθώς βρήκαν πάνω του ένα κατσαβίδι, ένας φακός και ένα πολυεργαλείο τσέπης… 

Κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, το τελευταίο διήμερο είχε παραβιάσει τις κλειδαριές από τις πόρτες ή σπάζοντας τα παράθυρα, πέντε αυτοκινήτων, που ήταν σταθμευμένα από τους ιδιοκτήτες τους στην περιοχή του Πυρίου, αλλά επειδή δεν είχε βρει να πάρει κάτι από μέσα, εκτός από ένα ζευγάρι γιαλιά ηλίου και 50 cd από το ένα. 

Ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 για κλοπές σε καταστήματα στην Θήβα και τον Ιούλιο του 2010 για ηρωίνη. 

Η άλλη σύλληψη των Αστυνομικών της Ασφάλειας Θήβας, αφορούσε μια 28χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση Δικαστηρίου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών εκκρεμούσε από 30-03-2006, με την οποία η 28χρονη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών!