Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΣΦΙΓΓΑ 2015 / Πράξη 4η, Ευχαριστήρια επιστολή«ΣΦΙΓΓΑ»                                                                     Θήβα, 22/06/15
Οσίου Κλήμεντος 3, Θήβα           
http://sphinx2015.com             
Τηλ. Επικοινωνίας:                
6976427129, 6936579312            
Email: thebes.sphinx@gmail.com


ΣΦΙΓΓΑ 2015 / το φεστιβάλ των κρυμμένων Θηβών
Πράξη 4η
Ευχαριστήρια επιστολή
Με μαεστρία και γνησιότητα η Μαρία Θωίδου, ο Φίλιππος Κωσταβέλης και το Πέταγμα της Φωνής μας ταξίδεψαν, την Παρασκευή που μας πέρασε, σε μια διαφορετική προσέγγιση της μουσικής και του τραγουδιού. Μια προσέγγιση που μετέτρεψε την παρουσία μας  εκεί, σε μια υπέροχη περιπέτεια αναζήτησης μιας ισορροπίας ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο της ζωής. Οι νότες, οι στίχοι  και οι φωνές έγιναν διαδρομές για να βαδίσουμε προς τον ενδότερο εαυτό μας και να νιώσουμε τη γλυκιά θαλπωρή τη στιγμή που τα συναισθήματα μας εκφράζονται. Κι όλα αυτά συνέβησαν σ’ έναν «κρυμμένο» χώρο μέσα στην πόλη, που επέτρεψε την απόλυτη αμεσότητα και συνδιαλλαγή ανάμεσα σε θεατές και ερμηνευτές. Ένα χώρο που μας έδινε την ελευθερία τη μια στιγμή να κοιτάμε την πόλη μας και τον κάμπο της και την άλλη να κοιτάμε την ψυχή μας.
Ευχαριστούμε θερμά τη Μαρία Θωίδου, τον Φίλιππο Κωσταβέλη και το Πέταγμα της Φωνής γι αυτήν την εμπνευσμένη βραδιά. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Θηβαίων και το 1ο Γυμνάσιο  Θήβας για την παραχώρηση του Μικρού Θεάτρου 1ου Γυμνασίου Θήβας και το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας για την παραχώρηση των Δημοτικών Ξενώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: