Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2015 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ





\













ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                      Θήβα 24 / 6 / 2015
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ                 .                     
           Ν.Π.Δ.Δ.
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
                                            
                                                                    

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, που για πρώτη φορά φέτος, οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το δίκτυο Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών του Future Library.

Με τίτλο « Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…», παιδιά και έφηβοι καλούνται να ανακαλύψουν μέσα από δραστηριότητες, εκδηλώσεις και εργαστήρια τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μία βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει κρυψώνα θησαυρών … ή μια μηχανή του χρόνου … ή ένας χάρτης … ή ένα μουσείο … ή ένα καράβι …ή μια μεγάλη κουφάλα σ’ ένα δέντρο …

Καλούμε τα παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών να συμμετέχουν στις δράσεις της Βιβλιοθήκης, που θα υλοποιηθούν από 13 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στο χώρο της, σε καθημερινή βάση το πρωί.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, Αμφίονος 33Α & Ζεγγίνη ή στο τηλ:2262027400. Αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται από 1 Ιουλίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας κατά το ωράριο λειτουργίας της, απαιτείται προεγγραφή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.


                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                         ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: