Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ & ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΗΒΑΣ_Αναβάλλεται το μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό Γιώργο Ζαμπέτα.


Ένωση

Φίλοι

Μικρασιατών

Παραδοσιακής

Θήβας

Μουσικής Θήβας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάλλεται το μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό Γιώργο Ζαμπέτα

Φίλες και φίλοι

Το μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Γιώργο Ζαμπέτα, που είχε προγραμματιστεί  για σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στο ανοιχτό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” στο Μοσχοπόδι Θηβών, αναβάλλεται.

Η απόφασή μας αυτή ήρθε μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για την οικονομία και την πατρίδα μας, σεβόμενοι απόλυτα την αγωνία όλων μας.

Γνωρίζετε ότι σκοπός και μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών και συμπατριωτών μας μέσα από πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις. Η συνεργασία μας και το αποτέλεσμα από προηγούμενες εκδηλώσεις (Τσιτσάνης, Βαμβακάρης, Βυζαντινά Τραγούδια κα) είχαν απήχηση και επιτυχία, όμως κρίναμε ότι η ψυχολογία και η συγκέντρωση των συμπολιτών μας αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν θα τους επιτρέψουν να απολαύσουν την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλλαν όσοι προετοίμασαν για αυτή την εκδήλωση.

Με την ελπίδα σύντομα να επέλθει ηρεμία, θα επαναπρογραμματίσουμε την εκδήλωση – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό  Γιώργο Ζαμπέτα.

Με εκτίμηση
τα Δ.Σ.
των Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής
Θήβας
&
της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: