Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πινδάρεια 2015



Μήνυμα Προέδρου ΔΟΘ Ιωάννη Παπαδημητρίου για τα Πινδάρεια 2015

Ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων διοργανώνει και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Πινδάρεια”, με εκδηλώσεις που θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν τους καλοκαιρινούς μήνες στον τόπο μας.

Τα “Πινδάρεια”, είναι ένας θεσμός με μακρά ιστορία και άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη της Θήβας, την πόλη του Πίνδαρου, της ιστορίας και του πολιτισμού και αναπόφευκτα φορτισμένα με υψηλές προσδοκίες. Γι' αυτό και το Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ., παρά τους δύσκολους οικονομικούς περιορισμούς και σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, δημιούργησε ένα πρόγραμμα ελκυστικό για το κοινό.

Θεατρικές, μουσικοχορευτικές και παραδοσιακές βραδιές για μικρούς και μεγάλους συνθέτουν τα χαρακτηριστικά του φετεινού πολιτιστικού καλοκαιριού και υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Στόχος μας η ανάδειξη και η διατήρηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας. Σκοπός μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία δημοτών και επισκεπτών.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, τους καλλιτέχνες, τους συντελεστές και συνεργάτες του Δ.Ο.Θ. και φυσικά τους δημότες μας που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο αυτό τον κορυφαίο θεσμό του πολιτισμού.

Σας περιμένουμε όλους, να απολαύσουμε μαζί τις εκδηλώσεις των Πινδαρείων.

Δείτε εδώ : https://drive.google.com/file/d/0BxqEfqegRxFEU2twNEx1R2c1R2M/view το πρόγραμμα των Πινδαρείων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.
Iωάννης  Β. Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: