Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων για τη Γενική Απεργία της 3ης Δεκεμβρίου 2015



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α  

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε τη ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, συζήτησε εκτός ημερησίας διατάξεως αναφέρθηκε στη Γενική Απεργία στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στην οποία συμμετέχουν δυναμικά και οι Ομοσπονδίες των Δημοτικών Υπαλλήλων.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε τις απόψεις των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων και μετά από εκτεταμένη διαλογική συζήτηση, εξέδωσε ομόφωνα,   το ακόλουθο ψήφισμα :

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

·                    Τάσσεται ενάντια στα νέα μέτρα με τα οποία μειώνονται δραματικά οι συντάξεις,  ανατρέπεται ο χαρακτήρας του ασφαλιστικού συστήματος και πλήττονται κυρίως τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

·                    Δηλώνει ότι συμπαρίσταται στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων, Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και των Συνταξιούχων  για ένα Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση.

·                    Ζητεί από την πολιτεία να επιτελέσει το καθήκον της, σχεδιάζοντας και συγκροτώντας ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, με το οποίο θα προωθείται η παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας και θα κατοχυρώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας της Κοινωνικής Ασφάλισης.

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ
                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δ.ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
Σ.ΔΡΕΝΙΟΣ
ΑΝ.ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ
ΣΠ.ΚΙΤΣΟΣ
Ι.ΚΟΝΤΟΥ
Δ.ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ
Γ.ΜΗΤΣΑΚΗΣ
ΑΛ.ΣΤΑΙΚΟΣ
Γ.ΣΚΑΛΗΣ
Γ.ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ
Π.ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ
Χ.ΤΣΙΤΡΑΣ
Κ.ΧΑΡΕΜΗΣ
ΑΝ.ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΑΣΤ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ 
Θ.ΚΙΟΥΣΗΣ
ΓΡ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γ.ΚΑΤΣΕΛΗΣ