Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας: Σε 270 οικογένειες η διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα - Ευχαριστήριο


  Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβα- Ευχαριστήριο

ς: Σε 270 οικογένειες η διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα
Ολοκληρώθηκε πριν τα Χριστούγεννα η μεγάλη διανομή τροφίμων στις 270 οικογένειες δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων,  χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για  συγκέντρωση Τροφίμων  ενόψει των εορτών.

Δεκάδες πολίτες, σχολεία, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις προσέφεραν τρόφιμα  όπως ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, κιμά, αυγά, τυρί, φρούτα, κρασί, βούτυρο και άλλα , ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή  προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή τη μεγάλη διαμονή για τα Χριστούγεννα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας καθώς η γέννηση του Χριστού μας πραγματοποιήθηκε για τη σωτηρία του ανθρώπου. Έχοντας λοιπόν ως οδηγό μας το θείο μήνυμα και το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ  , στρέψαμε για ακόμα μία φορά το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, όλους όσους συνέβαλαν σ' αυτό το έργο αγάπης. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία».