Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δικαίωση από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων- Συκοφαντικές οι καταγγελίες



Δικαίωση από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων- Συκοφαντικές οι καταγγελίες

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Σκυτάλη” στις 5-11-2013 (αρ. φύλλου 4049) και του blog “THIVA press- news” στις 27-10-2013, περί “Αρουραίων στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων” , διεξήχθη έρευνα από Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και εκδόθηκε πόρισμα, το οποίο αναφέρει:

Ο Δήμος Θηβαίων απέδωσε τις κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου και υπέρ τρίτων (ασφαλιστικών ταμείων, συλλόγων κ.ο.κ.) μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών από τη μισθοδοσία των Υπαλλήλων του κατά τη χρονική περίοδο από 1-1-2012 μέχρι 31-12-2014. Κατά συνέπεια δεν επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα”.

Συμπληρωματικά και στα πλαίσια της διερεύνησης της ανώνυμης καταγγελίας και η δημοτική αρχή είχε προβεί σε εμπεριστατωμένη έρευνα ( 15-11-2013) με αποτέλεσμα το ίδιο ακριβώς που αναφέρει το πόρισμα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

Με βάση τα παραπάνω, εκ του αποτελέσματος, η ανώνυμη καταγγελία μοναδικό στόχο είχε τη συκοφάντηση κυρίως των εργαζομένων και των υπηρεσιών του Δήμου, που σε μία δύσκολη περίοδο υπερβάλλουν εαυτό για την καλή λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των πολιτών.