Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ 14/2/2016

Ήταν τιμή και ευλογία η χθεσινή εκδήλωση του Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού με ομιλήτρια την πρύτανη κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου.











  Ήταν μια βραδιά που αξίζει η Θήβα και η λαμπρή ιστορία της. Με σύνθημα μας : « Η λάμψη του παρελθόντος της Θήβας, ελπίδα του μέλλοντος της » θα προσπαθήσουμε να γίνουμε παράδειγμα εξαιρετικής συνεργασίας, ενώνοντας όλες τις υγιείς και ανιδιοτελείς δυνάμεις σε ένα κοινό σκοπό : Την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και της πόλης μας. Στον τόπο μας υπάρχουν κρυμμένοι και φανεροί θησαυροί (Αρχαιολογικοί και Θρησκευτικοί ) και πρέπει όλοι μαζί να τους αναδείξουμε !!! Πρέπει να ξανά-αγαπήσουμε τη Θήβα και να μάθουμε στα παιδιά μας την πλούσια και σημαντική της ιστορία !!! 

 \
















Ευχαριστούμε όλους τους φιλομαθείς πολίτες από την Θήβα και την ευρύτερη περιοχή που κατέκλισαν με την παρουσία τους το Συνεδριακό Κέντρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.