Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΗΒΑΣ

Στις 10-01-2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «Τζάκι» η επετειακή εκδήλωση  για την συμπλήρωση τριάντα χρόνων λειτουργίας του Σκακιστικού Ομίλου Θήβας σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Παπαθωμά Φανή, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπύριδων, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θηβαίων  κ. Χατζησταμάτης Ανδρέας και Κίτσος Σπυρίδων, ο διοικητής του ΚΕΠΘ ταξίαρχος κ. Παππάς Λεωνίδας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Σκλαβούνος Τάκης ως εκπρόσωπος του  προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Μακρόπουλου Γεωργίου ο οποίος απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του ως εκτελών χρέη προέδρου της FIDE, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της εκπαίδευσης, παλαιοί και νέοι αθλητές του ομίλου με τις οικογένειές τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν διαχρονικά διακριθέντες αθλητές μέλη του ομίλου καθώς και πρόσωπα που έχουν σημαντική προσφορά στη λειτουργία του ομίλου και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές μέλη του ομίλου.
Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ο.Θ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχόμενο καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του ομίλου καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες τόσο στο χώρο του αθλήματος όσο και πέρα από αυτόν.

Το ΔΣ του Σ.Ο. ΘΗΒΑΣ