Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

"ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ" - ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Άρη Θήβας με τον Χρήστο Χρήστου να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και αυτή την ώρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους “κιτρινόμαυρους”.
Ο Σωτήρης Γερμανός είχε προαναγγείλει ουσιαστικά από την Κυριακή στις δηλώσεις του στο eviabasket.gr τις εξελίξεις στην ομάδα της Θήβας, μιλώντας για αλλαγή σε παίκτες αλλά και στην τεχνική ηγεσία.
Ο τέως πλέον κόουτς του Άρη, σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε:“Προχωρήσαμε στην αλλαγή προπονητή με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την ομάδα για αρχή στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Χρήστος Χρήστου είναι δικό μας παιδί, ανδρώθηκε στον Άρη και σίγουρα θα προσφέρει. Εγώ από την πλευρά μου ως γνήσιος Αρειανός, έβαλα το συμφέρον της ομάδας πάνω απ” όλα και θα εξακολουθώ να βρίσκομαι κοντά της πλέον από διοικητικό πόστο”.
Ο Χρήστος Χρήστου συμφώνησε και ανέλαβε από σήμερα κιόλας την ομάδα του Άρη κάνοντας την πρώτη του προπόνηση, έχοντας ένα χρονικό περιθώριο 15 ημερών με τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ετοιμάσει τους “κιτρινόμαυρους”.
Ο Χρήστου υπήρξε παίκτης του Άρη Θήβας αλλά και προπονητής της ομάδας με πρόεδρο τότε τον Σωτήρη Γερμανό.
Ο Γιάννης Κουτσοβασίλης από την πλευρά του δεν θα συνεχίσει ως βοηθός στην αντρική ομάδα, αλλά θα παραμείνει κανονικά στο πόστο του στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: