Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ένα ΒRAVO για το Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα Δήμου Θηβαίων

Μέχρι 30 Απριλίου 2017 παρατείνεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα βραβεία “Βravo”. Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει με το “Βιοκλιματικό Πάρκο” του Χρυσορρόα
Ένα ακόμα βραβείο διεκδικεί ο Δήμος Θηβαίων για το έργο "Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα του Δήμου Θηβαίων", μετά το ΧΡΥΣΟ βραβείο που έλαβε στα “Best City Awards 2016”.Πρόκειται για τα βραβεία “ BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS”, η ψηφοφορία των οποίων για τους πολίτες άνοιξε στις 9 Φεβρουαρίου και λήγει στις 30 Απριλίου 2017 ( μετά από παράταση) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting
Τα βραβεία αφορούν την αξιολόγηση και ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων που αναπτύχθηκαν στη χώρα μας σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας και προέρχονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμούς της Κοινωνίας Πολιτών.
Πως ψηφίζεις:Μπαίνεις στην πλατφόρμα http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting
  1. Επιλέγεις κατηγορία βραβείων (π.χ. ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην κατηγορία ENVIRONMENT)
  2. Επιλέγεις οργανισμό ( π.χ. ΔΗΜΟΙ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ)
  3. Πατάς “Αναζήτηση”
  4. Βρίσκεις το έργο που θέλεις να αξιολογήσεις και να ψηφίσεις ( π.χ. Βιοκλιματική αναβάθμιση του Δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα της Θήβας )Η ενεργός συμμετοχή σας στη διαδικασία αξιολόγησης είναι σημαντική! 
  • Ενημερώσου, Αξιολόγησε & Ανάδειξε τα καλύτερα προγράμματα.
  • Διάλεξε προγράμματα από κάθε συμμετέχουσα ομάδα και ψήφισε περισσότερες από μια θεματικές ενότητες.
  • Η γνώμη σου μετράει και συμμετέχει στη συνολική αξιολόγηση. 
Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή έως 30 Απριλίου 2017.
Για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, απαιτείται προσωπικό email.
Σημείωση: Επειδή έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα από ορισμένες συσκευές κινητών, προσπάθησε να εισέλθεις στην ψηφοφορία και από σταθερό υπολογιστή.Δεν υπάρχουν σχόλια: