Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς μέχρι 3/8

Περιοχή Δήμου Θηβαίων : Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς μέχρι 3/8
Με την υπ' αριθ. 172425/555/2-8-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά και λαμβανομένου υπόψη τον από 2/8/2017 Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. (κατηγορία κινδύνου 4) που ισχύει για την Πέμπτη 3/8/2017, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  η  κίνηση και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την 12η βραδινή της 2ας Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη , έως και την 12η βραδινή της 3ης Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, στις  ακόλουθες περιοχές του Δήμου Θηβαίων:
 Δάσος Μοσχοποδίου
  • Δάσος Αγίας Τριάδας
  • Δάσος Κιθαιρώνα
Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση αγρών.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199.


Δεν υπάρχουν σχόλια: