Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ειδική Διαδρομής Rally Acropolis 2018 στη Θήβα


Ο Δήμος Θηβαίων συμμετείχε τόσο στην προετοιμασία της διαδρομής με μηχανήματα έργων και διάθεση προσωπικού (τεχνικής υπηρεσίας και υπηρεσίας καθαριότητας) όσο και με ενημερωτικό τουριστικό περίπτερο, το οποίο τοποθετήθηκε στο μέσο της διαδρομής. Στη διοργάνωση συμμετείχαν, επίσης, οι Εθελοντές Διασώστες της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας (ΟΔΙΚ), που ανταποκρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο κάλεσμα του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που παραβρέθηκε στην εκκίνηση του αγώνα, στον τερματισμό καθώς και στο περίπτερο του Δήμου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δήλωσε:

Μετά από περίπου 5 χρόνια απουσίας υποδεχτήκαμε και πάλι στη Θήβα τον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, που υποστήριξε την επιστροφή του Ράλλυ στη Θήβα, την ΟΜΑΕ, τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μιχελακάκη και τον Αλυτάρχη κ. Νίκο Μανώλη για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά την ΟΔΙΚ Θήβας που αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση για συμμετοχή, στο πλαίσιο ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών καθώς και τους συνεργάτες μου, τον Τοπικό Σύμβουλο Θήβας κ. Φάνη Αργύρη που ασχολήθηκε επιμελώς με τη διοργάνωση, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Δημήτρη Κουτσοδήμο και τα μέλη της Επιτροπής που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το Ράλλυ καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου μας που συμμετείχε τόσο στην προετοιμασία όσο και την ημέρα της διοργάνωσης. Θέλω, επίσης, να συγχαρώ , τους Θηβαίους που συμμετείχαν στο Ράλλυ κ.κ. Βασίλη και Παναγιώτη Δρυμούση και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντικό τους αγώνα.
Ελπίζουμε, η Ειδική Διαδρομή Θήβας, η οποία απέσπασε πολύ καλά λόγια από τους συμμετέχοντες οδηγούς, να ήρθε για να μείνει. Εμείς ως Δήμος θα συμβάλλουμε γι'αυτό, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και στο πλαίσιο ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: