Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Από τον κ. Σταμάτη Χαλβατζή και το συνδυασμό "Δήμος Θηβαίων Ώρα Ευθύνης".


Έλλειψη σεβασμού ή “υπερβάλλων ζήλος” ;
Εν μέσω της εξέλιξης των τραγικών γεγονότων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, η οποία πέρα από τις υλικές καταστροφές άφησε πίσω της ένα μεγάλο αριθμό θυμάτων, μεταξύ των οποίων νήπια και μικρά παιδιά, βυθίζοντας την χώρα σε εθνικό πένθος, επέλεξαν κάποιοι “φωστήρες” του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, να δώσουν στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων των “Πινδαρείων”.
Την ίδια ώρα που πολιτιστικοί - ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, φορείς, Περιφέρειες και Δήμοι αναβάλλουν ο ένας μετά τον άλλον ανάλογες προγραμματισμένες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, ως ένδειξη πένθους για την μεγάλη εθνική τραγωδία, οι τοπικοί υπηρεσιακοί και δημοτικοί παράγοντες “ασυγκράτητοι” βιάζονται να “δρέψουν” τις δάφνες της μεγάλης τους “προσφοράς” στο λαό!
Θα το χαρακτηρίζαμε ως απλή αμέλεια ή “υπερβάλλοντα ζήλο” κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων, στη βιασύνη τους να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους για την δήθεν προσφορά τους, εάν έστω και καθυστερημένα ανακοίνωναν την αναβολή κάποιων εκδηλώσεων εντός του Αυγούστου. Κάτι που δεν έχει γίνει έως σήμερα!
Εις ότι αφορά δε το πρόγραμμα, με έκπληξη διαπιστώνουμε την απουσία του “Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού” από τους συνδιοργανωτές - χορηγούς, με δεδομένο ότι είχε εκφραστεί ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά της Γενικής Γραμματέας, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Θήβα και ήθελε να βοηθήσει στην προβολή των εκδηλώσεων μέσω του ΕΟΤ. Αμέλεια και εδώ ή άρνηση επιμερισμού των “επινικίων” ;
Για την ουσία της όλης διοργάνωσης θέλουμε να εκφράσουμε εκ μέρους μας τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για την εθελοντική προσφορά των συλλόγων και των απλών πολιτών που στηρίζουν με την συμμετοχή τους την όλη διοργάνωση.
Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Δεν υπάρχουν σχόλια: