Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΑΒ ανακύκλωση στη Θήβα


Η περιοδεία του Κινητού Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΑΒ ξεκίνησε από την Κομοτηνή, τη Δράμα, τις Σέρρες, την Κατερίνη, τη Βέροια, την Πτολεμαΐδα, τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Άρτα, το Αίγιο, τον Πύργο, την Σπάρτη, το Άργος, την Κόρινθο και συνεχίζει στην Θήβα.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, το κέντρο θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην Πλατεία Πινδάρου από 12/10/2009 μέχρι και 26/10/2009 και θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.
Όλοι οι συμπολίτες μας στην Θήβα, αλλά και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, θα έχουν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες καθώς και πλαστικές σακούλες, κινητά τηλέφωνα, μπαταρίες και άλλες συσκευασίες, ενώ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρίσκεται κάποιες ώρες της ημέρας στο Κέντρο για να απαντά σε ερωτήσεις των επισκεπτών όσον αφορά τα οφέλη της ανακύκλωσης και τον τρόπο λειτουργίας του.
Οι ανακυκλωτές θα λαμβάνουν εκπτωτικά αντίτιμα για κάθε μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που ανακυκλώνουν τα οποία μπορούν είτε να εξαργυρώνουν στα καταστήματα ΑΒ, είτε να δωρίζουν την αξία της έκπτωσης υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού. Η ΑΒ με τη σειρά της, για κάθε συσκευασία που θα ανακυκλωθεί στις 18 πόλεις, μέσα στο χρόνο, θα συνεισφέρει κατά ένα σημαντικό ποσό στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για την αγορά ενός σύγχρονου υπερηχοτομογράφου 3D/4D μαστογραφικού ελέγχου άνευ ακτινοβολίας.
«ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: