Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ξεκίνησε σήμερα το Cooper 24 Ώρες 4Χ4


Ο αγώνας που θα έχει μήκος 750 χιλιόμετρα, θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 12:00 από την Αίγλη του Ζαππείου, για να τερματίσει στο ίδιο σημείο μετά από 24 ώρες. Η διαδρομή του αγώνα είναι Αίγλη - Σχηματάρι – Ύπατο – Υλίκη – Ακραίφνιο – Αλίαρτος – Άγιος Γεώργιος – Λιβαδειά – Καρακόλιθος – Δαύλεια – Δίστομο – Δεσφίνα – Δελφοί – Χρυσό – Άμφισσα – Ελαιώνας – Δροσοχώρι – Αράχωβα – Δίστομο – Στείρι – Παραλία Διστόμου – Ζάλτσα – Κυριάκι – Ελικώνας – Αγία Άννα – Κορώνεια – Υψηλάντης – Πέτρα – Ευαγγελίστρια Παναγιά – Αμπελοχώρι – Θήβα – Σχηματάρι – Άρμα – Θήβα – Καλλιθέα – Τανάγρα – Σχηματάρι – Αίγλη.
Από τον τεχνικό έλεγχο στο ΙΚΤΕΟ Πήγασος πέρασαν 45 αυτοκίνητα, ενώ απομένουν ακόμη 20 αυτοκίνητα που θα περάσουν το Σάββατο, με πληρώματα από επαρχία και εξωτερικό, τη στιγμή που τα ATVs θα περάσουν σήμερα. Οι συμμετοχές του αγώνα, η πρόγνωση του καιρού στα σημεία του αγώνα και τα timetables έχουν ανανεωθεί. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός θα είναι βροχερός την Παρασκευή και στεγνός το Σάββατο. Η πρόσβαση στην εκκίνηση στην Αίγλη του Ζαππείου γίνεται μόνο από Βασιλέως Κωνσταντίνου και Αμαλίας. Η εκκίνηση θα είναι πανηγυρική, θα τηρηθεί η σειρά, αλλά η χρονική απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα θα είναι απλά ενδεικτική. Από εκεί και έπειτα, η ενημέρωση και η τοποθέτηση των συστημάτων ηλεκτρονικής παρακολούθησης θα γίνει για όλους στο Olympus Plaza πριν την εκκίνηση.
Τα πληρώματα θα πρέπει να βρίσκονται στον τερματισμό στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, εκτός αν φύγουν από το Olympus Plaza μετά τις 10:50, oπότε έχουν 1:10 λεπτά να ολοκληρώσουν τη διαδρομή μέχρι την Αίγλη. Στην είσοδο κάθε Service Park οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για την ώρα που θα πρέπει να ξεκινήσουν την επόμενη ειδική. Ο χρόνος service της μίας ώρας και 30 λεπτών είναι ο ιδανικός και μπορεί να είναι μικρότερος για κάποια πληρώματα, αλλά κατ΄ ελάχιστο 1 ώρα. Αυτό για να μαζεύεται ο χρόνος ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο αγωνιζόμενο.
Η κατηγορία entry και η κατηγορία SUV δεν θα κάνουν την 4η ειδική. Θα φύγουν αμέσως μετά το Service Park IV για τον τερματισμό.
Περισσότερες λεπτομέρειες και τα τελευταία νέα για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο http://www.ihnilatis4x4.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: