Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΕΡΕΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες για τη μεταφορά μαθητών τη νέα σχολική χρονιά

Σε εκτέλεση των εγκυκλίων 38 και 39 με ημερομηνία 20/7/11 του Υπουργείου Εσωτερικών, υπογράφηκαν όλες οι διαπιστωτικές πράξεις από τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη.

Μετά από έγκριση των Περιφερειακών Συμβουλίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρατείνονται οι ήδη υπάρχουσες συμβάσεις μεταφοράς μαθητών από 1/9/11 έως 31/12/11, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσονται οι διαδικασίες για τη σύναψη των νέων συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών από τους Δήμους από 1/1/2012.

Σε δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη τόνισε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλά και την άριστη συνεργασία που είχε με τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι οποίοι αν και σε στενά χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίστηκε η, χωρίς προβλήματα, μεταφορά των μαθητών από την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: