Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΘΗΒΑ, ΟΙΝΟΦΥΤΑ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ



Με πολλές ευχές για το νέο έτος για ακόμη περισσότερη δουλειά αλλά και με ψήφισμα για την άμεση επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος ξεκίνησε η πρώτη τακτική συνεδρίση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε νέο πρόεδρο του Σώματος τον Ελισσαίο Μαμμή στην θέση του Γιώργου Κατσέλη, που θα αναλάβει την προεδρία της ΔΗΚΕΘ, με αντιπρόεδρο τον Σωτήρη Τσεκέ και Γραμματέα τον Θεόκριτο Σβίγγο.
Να σημειώσουμε ότι με πρόταση του Δημάρχου Νίκου Σβίγγου, που έγινε αποδεκτή, και στο πλαίσιο καλής συνεργασίας όλων των παρατάξεων στα μέλη της Δημαρχιακής θα συμμετέχει ένα παραπάνω μέλος απο την μειοψηφία.
Έτσι στην δημαρχιακή επιτροπή εξελέγησαν οι: Γιώργος Κατσέλης, Θέμης Νόκας, Θανάσης Αρκούδης, Ανδρέας Χατζησταμάτης, Γιάννης Παπαδημητρίου και Θανάσης Σκούμας.
Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι: Γιάννης Γουρνής, Φώτης Μπληζιώτης, Ελένη Πέτικα, Γιώργος Βόγγλης και Σπύρος Νικολάου.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Θηβαίων ανακοίνωσε και την τοποθέτηση του Κωσταντίνου Βενιζέλου στην θέση του αντιδημάρχου ενώ όπως είπε σε δηλώσεις του οι υπόλοιπες αλλαγές θα ανακοινωθούν στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Σώματος.
Τέλος ο κ. Σβίγγος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την συνεργασία αλλά και την συμπεριφορά του ενώ ευχήθηκε σε όλους να συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη όρεξη για δουλειά για το καλό του Δήμου.

ΟΙΝΟΦΥΤΑ
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Μιχάλης Γιαλλούρης
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Βλάχος
Γραμματέας: Ιωάννης Γκίνης
Αντιδήμαρχοι: Βασίλης Ίσσαρης Βασίλης και Γιώργος Βουγέσης

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
Πρόεδρος: Δημοτικού Συμβουλίου: Διονυσία Βεργή
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Περγάλιας
Γραμματέας: Χρήστος Δημητρίου
Αντιδήμαρχοι: Νικόλαος Κόκκαλης και Ηλίας Δημητρίου-Χόντζιας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ.
ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ Ν.ΣΒΙΓΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Θ.ΣΚΟΥΜΑ.
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;