Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ομόφωνο Ψήφισμα του Δήμου Θήβας για την ΓΑΖΑ!!!



«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να αντιδράσουν στο ειδεχθές έγκλημα που συνεχίζει να διαπράττει το κράτος του Ισραήλ, με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έγκριση των Η.Π.Α. σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού..»
Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων για την κατάσταση που επικρατεί στην Λωρίδα της Γάζας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στην τακτική συνεδρίαση του στις 4 Ιανουαρίου 2009, συζήτησε τα εξής:
Οι συνεχιζόμενες επί ημέρες, ισραηλινές επιθέσεις, αεροπορικές και χερσαίες, κατά των Παλαιστινίων που βρίσκονται στη Λωρίδα της Γάζας, δηλαδή σε μια στενόμακρη λωρίδα γης αποκλεισμένης από προμήθειες, φάρμακα και επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο δύο (2) χρόνια τώρα, έχουν προκαλέσει εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, κυρίως αμάχους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες.
Η διεθνής Κοινότητα, οι αρχές και οι ισχυροί του πλανήτη, παρακολουθούν με αδιαφορία και χωρίς να παρεμβαίνουν για να σταματήσουν τη σφαγή. Και οι επιθέσεις συνεχίζονται και οι νεκροί πολλαπλασιάζονται. Η κτηνωδία δεν έχει τέλος.
Ο Ο.Η.Ε. σιωπά.
Όμως, οι πολίτες σε όλο τον κόσμο εξεγείρονται και διαμαρτύρονται για το νέο ολοκαύτωμα που προκαλεί το κράτος του Ισραήλ.
Ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή των ανθρώπων του κόσμου, που διαμαρτύρονται ενάντια στη νέα κτηνωδία.
Και απεφάσισε: ΟΜΟΦΩΝΑ
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να αντιδράσουν στο ειδεχθές έγκλημα που συνεχίζει να διαπράττει το κράτος του Ισραήλ, με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έγκριση των Η.Π.Α. σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Καλούμε τα κόμματα, όλες τις πολιτικές δυνάμεις τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, να αντιδράσουν στις επιθέσεις του Ισραήλ και στις μαζικές δολοφονίες.
Καταδικάζουμε την βαρβαρότητα, τις μαζικές δολοφονίες και την κρατική τρομοκρατία που ασκεί το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων.
Καταδικάζουμε την προωθούμενη προπαγάνδα με την οποία το κράτος του Ισραήλ, οι Η.Π.Α. ακόμα και η Τσέχικη κυβέρνηση, που προεδρεύει της Ε.Ε. επιχειρούν να εξισώσουν το θύμα (Παλαιστινίους) με το θύτη (Ισραήλ).
Συμμετέχουμε στις διαμαρτυρίες για τις άδικες και παράνομες επιθέσεις του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και
Ζητάμε
Να σταματήσουν αμέσως οι βομβαρδισμοί και η εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.
Να σταματήσει ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας.
Να αποκτήσει ο λαός της Παλαιστίνης κάθε δικαίωμα, που του αφαίρεσαν παράνομα και ενάντια σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου το Ισραήλ και οι Η.Π.Α. και ιδίως το δικαίωμα της λευτεριάς και της αυτοδιάθεσης και της επιστροφής των προσφύγων στα πάτρια εδάφη τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.