Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την Γάζα


«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ κατά του άμαχου πληθυσμού…»


Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς και τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ κατά του άμαχου πληθυσμού της Λωρίδας της Γάζας.
Η ηγεσία του Ισραήλ ανοίγει για μια ακόμη φορά την πόρτα του φρενοκομείου της τυφλής βίας και της γενοκτονίας κατά των απλών πολιτών – γυναικών και παιδιών δολοφονώντας κάθε ελπίδα για την ειρηνική συμβίωση των λαών της περιοχής.
Όσο οι εγκληματίες πολέμου μένουν ατιμώρητοι τόσο αποθρασύνονται και κλιμακώνουν τα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Απευθύνουμε έκκληση προς την Διεθνή Κοινότητα και ιδιαίτερα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Κυβέρνηση να αναλάβουν άμεσες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την παύση των βομβαρδισμών και των πολεμικών επιχειρήσεων κατά του Παλαιστινιακού Λαού, την επιβολή της ΕΙΡΗΝΗΣ στην περιοχή και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας σε συνεργασία με τον Σύλλογο ¨ΛΑΪΟΣ, καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας την Παρασκευή 9-1-2009 και ώρα 8.00 το βράδυ για να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο Λαό της Παλαιστίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: