Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Τρακτέρ και στο ύψος της Θήβας



Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός στο ύψος του Κάστρου. Επιπλέον όσοι θελήσουν να μετακινηθούν θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο αφού οι αγρότες συγκεντρώθηκαν και στον κόμβο της Θήβας στο 85ο χιλιόμετρο διακόπτοντας κατά διαστήματα την κυκλοφορία των οχημάτων. Το πρωί έκλεισαν την νέα εθνική για μισή ώρα ενώ σύμφωνα μΕ τα όσα ανακοίνωσαν οι αγρότες "νέα διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της Θήβας θα γίνει στις 4 το απόγευμα". Πάντως η Τροχαία της Θήβας αλλά και των διοδίων Σχηματαρίου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και η κίνηση θα γίνεται απο παράδρομους.
ΝΕΑ ΜΠΛΟΚΑ
Στη Λοκρίδα (στο ύψος του Λεβέντη) αυξάνονται οι δυνάμεις των αγροτών και θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό και των γραμμών του τρένου.
Στη Λάρισα ένα νέο μπλόκο ετοιμάζουν στην Ελασσόνα και γίνεται προσπάθεια για ένα δεύτερο στη Γέφυρα του Πηνειού. Στη Φθιώτιδα θα στηθεί νέο μπλόκο στα διόδια της Πελασγίας και ένα άλλο στη παλαιά εθνική στο ύψος του Μοσχοχωρίου.
ΑΙΤΗΜΑΤΑ
Οι αγρότες ζητάνε άμεση επίλυση των προβλημάτων, με ενίσχύσεις στα δημητριακά στο καλαμπόκι και στο βαμβάκι. Θέλουν να μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους χρήματα τώρα και θέλουν να υπάρχει προοπτική στο επάγγελμά τους για να μείνουν στα χωριά τους. «Αν ο πρωθυπουργός πει ότι είπε ο υπουργός κ. Χατζηγάκης τότε θα έχουμε απόκριες στα μπλόκα», δήλωσε από τη πλευρά του ο Κοκκινούλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ [ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ]

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ [ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ]