Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ροντούλης:"Όχι στα αγροτοδικεία και την κοινωνική σύγκρουση"



Δύο σημαντικές προειδοποιήσεις προς την Κυβέρνηση, αναφερόμενος στα μπλόκα των αγροτών, απηύθυνε ο κ. Ροντούλης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Μη διανοηθείτε να στήσετε αγροτοδικεία. Η εποχή των αγροτοδικείων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πόσω μάλλον όταν ο κ. Υπουργός ανέβαινε κάποτε στα τρακτέρ και κατήγγειλε την τότε Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την πολιτική της στον αγροτικό τομέα».
Μη διανοηθείτε να πυροδοτήσετε τεχνηέντως συνθήκες κοινωνικής σύγκρουσης. Διότι πρέπει να ξέρετε ότι σύμπασα η ελληνική κοινωνία στηρίζει τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου. Διότι υπάρχει μία αδήριτη πραγματικότητα. Εάν οι αγρότες μας πάνε καλά και ενισχυθούν οικονομικά, τότε και οι επιχειρήσεις θα πάνε καλά, η αγορά θα πάει καλά, θα αρχίσει να ενισχύεται η ρευστότητα και έτσι θα καταπολεμηθεί η ανεργία.
Ο κ. Ροντούλης επεσήμανε ότι οι δρόμοι θα πρέπει να μένουν ανοικτοί, διότι υπάρχουν και οι έμποροι αλλά και οι απλοί πολίτες που θέλουν να μετακινούνται ελεύθερα.
Θέση του ΛΑ.Ο.Σ. όμως είναι ότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας έχει φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης και θα πρέπει η Κυβέρνηση να ενισχύσει αποφασιστικά το αγροτικό εισόδημα, διότι έτσι θα ενισχυθεί καταλυτικά και ο οικονομικός κύκλος της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ροντούλης δήλωνε αυτά που δήλωνε και γράφετε στις 28/01/09. σήμερα ο κ. Αϊβαλιώτης λέει
«Να αντιληφθούν ότι τα μπλόκα έχουν γίνει δυσάρεστα στους υπόλοιπους Έλληνες και ιδιαιτέρως επιζήμια για το Έθνος» καλεί τους αγρότες ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.
Διγλωσσία το λέμε στο χωριό μου και δημαγωγία...