Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας


Παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Παλαιό Δημαρχείο) στις 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7:30μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα :
-Ενημέρωση για την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης σε τμήμα του Βυζαντινού τοίχους που βρίσκεται στο Ο.Τ. 382 θέση «Γούρνα», κατασκευή κλίμακας και τη συνέχεια της οδού Άσκρης.
-Εξέταση αίτησης του κ. Τέσση Στυλιανού για διαγραφή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων, έτους 2008.
-Έγκριση της υπ’αριθ. 5/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Κ.Α.Π.Η. Δ.ΘΗΒΑΙΩΝ», που αφορά την κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού του οικ.έτους 2009.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πρόσληψη ενός (1) μόνιμου Πολ.Μηχ/κού ΠΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2190/94 και Ν.3051/2002.
-Αποδοχή πίστωσης ποσού 25.000,00€ από Ο.Σ.Κ. Α.Ε. για «Προμήθεια – τοποθέτηση μιας (1) αίθουσας ελαφριάς προκατασκευής στο 6ο Νηπιαγωγείο Θήβας (σχετ. η 269/07 Α.Δ.Σ.).
-Απευθείας αγορά από το Δήμο Θηβαίων αγροτεμαχίων, για την υλοποίηση του έργου : «Κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. Θήβας – 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας και Έργα Αποκατάστασης Υφισταμένου ΧΔΑ».
-Υποβολή 1ης προσαρμοσμένης – επικαιροποιημένης πρότασης για το έργο «Προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών από το Δήμο Θηβαίων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Σχεδίου «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής – κοινωνικής – οικονομικής ανασυγκρότησης της περιοχής Συνοικισμός του Δήμου Θηβαίων» στο Μέτρο 3.7 «Παρεμβάσεις ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε τοπικές ζώνες αστικών και ημιαστικών κέντρων» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006
-Υποβολή 2ης προσαρμοσμένης – επικαιροποιημένης πρότασης για το έργο «Δράση Συμβουλευτικής του Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο της ΤΠΑ «Βοιωτικό Δίκτυο για την Απασχόληση» στο Μέτρο 5.3 «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
-Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση οικισμού Αμπελοχωρίου», στο Μέτρο 1.9 «Ανακαίνιση χωριών» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
-Λήψη απόφασης για ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στο Δ.Δ. Αμπελοχωρίου», στο Μέτρο 1.4 «Λοιπές υποδομές σχετικά με την ανάπτυξη της γεωργίας» του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
-Λήψη απόφασης για την οριοθέτηση χώρων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου καθώς και τον ορισμό των θέσεων που θα χορηγηθούν κατά το έτος 2009.
- Λήψη απόφασης για τροποποίηση του σχεδίου πόλεως Θήβας στο Ο.Τ. 616 (υπόθεση Παν.Κόλλια).
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Αφοι ΜΙΧΑΛΙΟΥ Ο.Ε. στη θέση «ΚΑΜΠΟΣ» του Τοπ.Διαμερίσματος Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων με την αγροτική οδό.
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Καμαρίδη ΑΒΕΕ στη θέση «Πίτος» του Δήμου Θηβαίων με την (αγροτική οδό).
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Φίλη Θωμά στη θέση «Ράχη Παυλίδη» του Δήμου Θηβαίων με την (αγροτική) οδό.
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Παπανικολάου Κων/νου στη θέση «ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ» του Δήμου Θηβαίων με την (αγροτική δημοτική οδό).
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Γλύκας ΣΚΡΑΠ ΕΠΕ στη θέση «ΒΑΡΝΟ» του Δήμου Θηβαίων, με αγροτική οδό.
-Λήψη απόφαση για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Παφίλη Σταμάτη στην οδό Επαμεινώνδα του δήμου Θηβαίων με την δημοτική οδό.
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Σταμάτη Ιωάννας στην οδό Πελοπίδου του Δήμου Θηβαίων με τη δημοτική οδό.
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Φίλη Θεόδωρου και Κουτσοδήμου Βας. Στη θέση «Καναβάρι» του Δήμου Θηβαίων με την αγροτική οδό.
-Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Σοφού Θεόδωρου στη θέση Πυρί του Δήμου Θηβαίων με την δημοτική οδό Μακαρίου.
- Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Ματθαίος Χελιδωνάκης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Υπάτου του Δήμου Θηβαίων με την αγροτική οδό.
- Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας Καραπιπερίδη Αβραάμ στη θέση «ΧΑΛΚΟΣ» του Δήμου Θηβαίων με την αγροτική οδό.
- Λήψη απόφασης για την κυκλοφοριακή σύνδεση ιδιοκτησίας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΕΠΕ» στη θέση «ΜΙΣΟΡΑΧΗ» ή «ΚΡΙΠΕΖΑ» του Τοπικού Διαμερίσματος Ελεώνα Θηβών με την αγροτική οδό.
- Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Αγροτική οδός από Αμπελοχώρι προς Ε.Ο. Θηβών – Θεσπιών».
- Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου : «Αγροτική οδός προς Ε.Ο. Θηβών – Θεσπιών από Αμπελοχώρι μέσω Αγ.Γεωργίου».
- Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (τακτοποιητικού) του έργου : Κατασκευή πεζοδρομίων & οδοστρωμάτων οδών προέκταση Αγ.Αθανασίου – Μακαρίου & Διρκαίου».
-Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ, στη θέση Ταμπούρι Ρούκι επι της οδού Ανδριανού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI SZHTHSE TO DHMOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑ. ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΑΝ, Ή ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΡΙΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν συζητηθηκε η αποφαση της Νομαρχίας σε βαρος του Δήμου Θηβαίων. κανενας δημοτικος συμβουλος δεν ενδιαφερθηκε να μαθει τι έχει γίνει και τι γίνεται απο εδω και περα.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός απο τους ευαισθητοποιημένους πήγε να θέσει το θέμα;;; ΟΥΔΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

η πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για την απόφαση ή κανει τον Πόντιο πιλάτο;

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι η πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται αν και έμαθα ότι θα προσφύγει κατά της άδικης, για τη Θήβα, απόφασης της κ. Παπαθωμά! Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είδα και κανέναν άλλον να αντιδράει....