Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Εις πολλά έτη Δέσποτα!



Παρουσία αρκετών πιστών και κληρικών από την ευρύτερη περιοχή ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Θήβα, προς τιμήν του Αγίου.
Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου τελέσθηκε η ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού ενώ αμέσως μετά ο κ. Γεώργιος δέχτηκε τις ευχές των πιστών κάθε ηλικίας.
Στην ονομαστική εορτή του Επισκόπου της Βοιωτικής εκκλησίας παρευρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος, η Νομαρχιακή σύμβουλος Βάσω Λάσπη, οι Δήμαρχοι Τανάγρας και Θίσβης κ. Κυριάκου και Κοβάνης αντίστοιχα και ο Διοικητής του ΓΝΝ Θήβας Βασίλης Γεωργίου.
Σε δηλώσεις του ο κ.κ. Γεώργιος είπε χαρακτηριστικά «Είμαι ξεχωριστά συγκινημένος και χαρούμενος και δοξολογώ τον Θεό και τον Άγιο Γεώργιο που με αξίωσε να φέρω το όνομα του και με αξίωσε και αυτής της μεγάλης τιμής και ευθύνης. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλούς μας Πατέρες, τους αδελφούς συνεργάτες της Διοίκησης της Μητροπόλεως μας, τους άρχοντες αλλά και όλους τους πιστούς για την αγάπη που μου εξέφρασαν και τις ευχές τους και την ζεστασιά τους.
Και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι και η δική μου αγάπη βγαίνει από την καρδιά μου και αγκαλιάζει όλους. Να ευχηθώ σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που γιορτάζουν χρόνια πολλά, ειρηνικά, χαρούμενα και ευλογημένα και ο Άγιος Γεώργιος να μας εμπνέει και να μας οδηγεί. Χριστός Ανέστη!».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τον συνεορτάζοντα Παπαγιώργη Τουλουμάκο απο την Μεγάλη Παναγία Θηβών!
Άξιοι!!!