Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Διαστάσεις προς κάθε κατεύθυνση το πρόβλημα με τα stage στη Βοιωτία!


Η πολιτική…αναστάτωση που έχει προκληθεί στη Βοιωτία μετά και τις αποκαλύψεις για το πρόγραμμα stage και την εργασία κάποιων προσληφθέντων σε «πράσινο» πολιτικό γραφείο καταγράφεται, ήδη, και στις Αθηναϊκές εφημερίδες.
Χθες Σάββατο 25 Απριλίου σε σχόλιο της η «Απογευματινή» (σελίδα 4) γράφει:
Για ποια πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μεγάλος ντόρος επειδή στο πολιτικό της γραφείο απασχολούσε εργαζόμενους από προγράμματα stage; Δηλαδή, οι υπάλληλοι αντί να εργάζονται στο Δημόσιο, είχαν «αποσπαστεί» στο «πράσινο» πολιτικό γραφείο. Ωραία πράγματα!...”.
Από πληροφορίες που έχουμε, με το θέμα έχει ασχοληθεί και η εφημερίδα «Παρασκευή και 13» την περασμένη εβδομάδα.
ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ
Ωστόσο το ΠΑΣΟΚ παρέχει, όπως φαίνεται, πλήρη στήριξη στο πολιτικό γραφείο αφού οι δηλώσεις των τελευταίων ημερών και από τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Γιώργο Σιδέρη επιχειρούν να πείσουν ότι ο… θησαυρός ήταν άνθρακας, αφήνοντας έτσι την Ν.Δ να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
«Ενημερωθήκαμε και εμείς όπως όλος ο κόσμος μέσα από τον Τύπο και τα μπλογκ. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα. Αμέσως ήρθα σε επαφή με τους Δημάρχους Θήβας και Λιβαδειάς οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα μου είπαν ότι πριν από λίγο καιρό υπήρξε έλεγχος των Δήμων από τον ΟΑΕΔ για τα stage χωρίς να διαπιστωθεί κάτι.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε τέτοιες διαστάσεις» είπε ο κ. Σιδέρης σημειώνοντας όμως αμέσως μετά «Σαφώς είναι σημαντική η καταγγελία του κ. Καράμπελα. Θα υπάρξει και η ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν ή βασίζονται σε φήμες και πληροφορίες ιδιαίτερα μέσα από κάποια μπλογκ που είχαν τίτλο “έκθετος ο Γ. Παπανδρέου” για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα εκτίθενται τα συγκεκριμένα στελέχη και όχι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτούς θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και σε κανέναν άλλον».
Ο κ. Σιδέρης στη συνέχεια μάλιστα είπε ότι «αν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι απασχολούνταν στον ελεύθερο χρόνο τους σε κάποιο πολιτικό γραφείο είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει εκτός ωραρίου εργασίας».
ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε μάλιστα και στην καταγγελία του Δημάρχου Θηβαίων για τις πιέσεις που δέχτηκε από Βουλευτή της Ν.Δ για τα stage λέγοντας ότι «θα πρέπει και ο κ. Σβίγγος να αναφερθεί ονομαστικά αλλά και ο ίδιος ο Βουλευτής να αποκαλυφθεί μόνος του. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα!».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Ανδρέας Κουτσούμπας «Δεν το γνωρίζω το θέμα»
Μιχάλης Γιαννάκης «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο κ. Δήμαρχος και να τοποθετηθεί υπεύθυνα με όνομα. Κάθε άλλη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, αν ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν πάρει την ευθύνη, γιατί έχει ευθύνη, και να ξεκαθαρίσει στον λαό της Θήβας πώς λειτούργησε σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι από την μεριά μου περιττεύει να πω οτιδήποτε άλλο».
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ
1ον Να πούμε στον κ. Σιδέρη ότι τον τίτλο τον είχε ο κ. Καράμπελας στο δελτίο τύπου-καταγγελία και δεν τον έβαλαν τα μπλογκ
2ον Τα γεγονότα τα δημιούργησαν οι εμπλεκόμενοι και όχι τα μπλογκ
3ον Το θέμα πήρε διαστάσεις από τα ίδια τα στελάχη του ΠΑΣΟΚ και όχι από τα μπλογκ
Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα προβλήματα που σας απασχολούν δεν σας φταίει κανένας άλλος.
Κλείνοντας σας λέμε ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει!

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

κύριε Σιδέρη
κατανοούμε την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.
Δεν γνωρίζουμε εάν όλα όσα είπατε, τα είπατε μόνος σας ή με την προτροπή πολιτικού φίλου-συνεργάτη σας.
Βασιστήκατε στην μαρτυρία των δημάρχων και βγάλατε τα συμπεράσματά σας, εντελώς βιαστικά, χωρίς πειστικότητα, την στιγμή που και οι ίδιοι οι δήμαρχοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι.
Ποιός φορέας σας είπε οτι ο ΟΑΕΔ δεν διαπίστωσε τίποτα; Ρωτήσατε τον ΟΑΕΔ;
Τον πρόεδρο τον ενημερώσατε την στιγμή που η φωτιά είναι ορατή πέρα απο τα όρια του Νομού;
Αντίθετα οφείλατε να περιμένετε το πόρισμα της ΕΔΕ όπως λέτε ( από ποιόν φορέα;), πριν αποφασίσετε να γράψετε οτιδήποτε, γιατί αν είναι αλήθεια όσα διαβάσαμε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν έχετε το δικαίωμα απο την μια να υποτιμάτε την νοημοσύνη του βοιωτικού λαού, που βλέπει πολύ καλά τι γίνεται γύρω του, ενώ παράλληλα απο την άλλη να ζητάτε και την ψήφο του.
Οφείλετε να εκδώσετε δελτίο τύπου όπου να είναι εμφανές οτι τα θεσμοθετημένα όργανα του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, είναι ικανά να ανταποκριθούν στα καθήκοντα για τα οποία εκλέχθηκαν.
Δυστυχώς βασιζόμενος σε πιθανές αναξιόπιστες πηγές, δεν το αποδεικνύουν, πολλαπλασιάζουν την γκρίζα ζώνη και δίνουν αφορμή στους εχθρούς της παράταξης να εκμεταλλευτούν το θέμα σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου μας. Η αλήθεια πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα και να λήξη το θέμα είτε έτσι είτε αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

ευκαιρία, να μας πει ο κ. Σιδέρης, πως ανεχεται να έχουν ανόιξει πολιτικά γραφεια, με ταμπέλες τεράστιες και εγχρωμες, καποιοι - ες, που θέλουν να επιβληθούν σαν υποψήφιοι -ες βουλευτές και το λένε στον κόσμο. Ετσι λέει το ΠΑΣΟΚ. Και ότνα τους-τις έχετε εκλέξει και στο Εθνικό Συμβούλιο. Μπράβο έπαρση και λαζονεια. Και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 9:29
εισαι εκτος θεματος τζαμπα κουραζεσαι.
αν εσύ εισαι ο φίλος του που του είπες να τα γράψει αυτά τα κανατε μανταρα.

Ανώνυμος είπε...

Για μα μην ξεχνιόμαστε και κάποιοι μας μπερδεύουν εσκεμμένα.
Η Άρια δεν το έκλεισε ποτέ το πολιτικό της γραφείο. Και αφού η Νομαρχιακή σφύριζε αδιάφορα αντί να της επιβάλλει να το κλείσει άνοιξαν και η Τσόνογλου και ο Βαγιάκος! Κορόιδα ήταν; Ο καθένας θα έκανε το ίδιο. Όταν έπρεπε να βάλει τάξη ο Σιδέρης και οι λοιποί δεν έκαναν τίποτα. Τώρα είναι πολύ αργά. Έχω όμως την εντύπωση ότι στο θέμα stage θα πέσει πολύ κουκούλα. Ήδη ακούγεται ότι έχει παρέμβειο ο Τόγιας στα κεντρικά να κλείσει το θέμα εκεί.
Βασίλη μην κάνεις αγόρι μου τέοια σφάλματα. Δεν ξέρεις ότι όποιος παίζει με την φωτιά καίγεται;
Το νού σου λοιπόν και μην σε νοιάζουν αυτά. Αυτοί που τα έκαναν ας τα λουστούν....
Σε ότι αφορά τα πολιτικά γραφεία μπορούμε άνετα να το διαπιστώσουμε. Αρκεί να μας φέρουν τα συμβόλαια ενοικίασης. Η Άρια, ξαναλέω, δεν το έκλεισε ΠΟΤΕ!
Και συνεχίζει να προκαλεί μοιράζοντας ημερολόγια και κάρτες...

ΚΩΣΤΑΣ Π.

Ανώνυμος είπε...

Για ηρεμήστε λίγο...
Ο Σιδέρης τι να κάνει όταν το θέμα το μαθαίνει από συζητήσεις δεξιά και αριστερά.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έκανε φασαρία για το ζήτημα στο δήμο δεν μπορούσε να ενημερώσει επίσημα την οργάνωση για να λάβει μέτρα;
Τι είναι κανένα... παιδάκι;
Εκτός και αν επεδίωκε να δημιουργηθεί θόρυβος διότι όπως είναι τα πράγματα στους... τρεις τέταρτος δεν χωρεί...
Πολύ περισσότερο δε που δεν έθιξε παρόμοιες καταστάσεις στο χώρο της Ν.Δ. ή έπρεπε να το κάνει και αυτό ο... Καράμπελας;
Όσο για τον Σβίγγο το λάθος που έκανε είναι που δεν ονόμασε τον βουλευτή (ή τους βουλευτές) της Ν.Δ. που τον πίεσαν να προσλάβει άτομα στο δήμο και πολύ περισσότερο που ενέδωσε στις πιέσεις.
Με την ευκαιρία αυτό που πρέπει να κάνουν ο Σιδέρης και ο Μπούρας είναι να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τους φερόμενους υποψήφιους που δεν ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να βλάψουν ακόμα το κόμμα με τις ενέργειές τους αλλά και με το ποιοι είναι σε εκλεγμένα όργανα του Κινήματος για μπορούν να το εκπροσωπούν.

Ανώνυμος είπε...

οι κυρίες Τσονογλου και Αγατσα -όπως και να το κανουμε- με μια ιστορία στη Βοιωτία έχουν καθε λογο να διατηρουν πολιτικα γραφεια. Είναι εκλεγμένες στο Πασοκ,εκλεγμένες στη Νομαρχια. Αυτος ο δήθεν τύπος Ακουλης, τι παριστανει με τις ταμπέλες?Με ποια ιδιότητα κινείται? Αυτο ειναι το θέμα κι αφηστε τις Κυρίες (με Κ κεφαλαίο )ήσυχες

Ανώνυμος είπε...

τα εκλεγμενα οργανα που εκπροσωπουν το κινημα ειναι γνωστα και ενα απο αυτα ειναι και η κ Αγατσα. τωρα αν καποιο οργανο ¨ξεφυγει¨ υπαρχει τροπος να ¨μαζευτει¨ και αν δεν μαζευεται υπαρχει και η αλλη λυση του οριστικξου μαζέματος. ουδεις αναντικαταστατος.
αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας υποψηφιος πλην του βουλευτη. οποιος λεει οτι ειναι υποψηφιος παρατυπει.
μόνο η κ αγατσα λεει οτι ειναι υποψήφια και κανενας αλλος . ακομα και στις καρτες και στα ημερολογια το γραφει. εσεις πηρατε μερολογιακι;
αλλα το θεμα που καιει ειναι αλλο αφηστε τα αυτα ειναι παλια.

Ανώνυμος είπε...

το κατα ποσο το κεφαλαίο καππα ταιριάζει σε όλους και ολες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Ανώνυμος είπε...

οφειλει δυο απαντησεις ο σβιγγος.
1. ποιος βουλευτης της ΝΔ τον πιεσε για τις προσλήψεις που έκανε αλλά και
2. εαν η μια απο τις άλλες δυο που γινεται ο λογος ειναι κορη δημοτικου του συμβουλου που την προσέλαβε και αυτην!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν σας απαντήσει ο Σβίγγος να ρωτήσετε την Αρια. Κάτι ξέρει να σας πει. Είναι σίγουρο αυτό. Θα είναι μια ευκαιρία να τα μάθει και ο Σιδέρης που κάνει τον ανήξερο...
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και το ΠΑΣΟΚ κρυφό καμάρι! Ε, κ. Σιδέρη;

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΧΘΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Κ.ΑΓΑΤΣΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΟΥΛΗΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΥΣΤ....

Ανώνυμος είπε...

"καλά έκανε για τους ανθρώπους της"! Τι λές ρε μεγάλε; Δηλαδή άμα κάνει ο καθένας τέτοια τι θα γινει; Γι αυτό διέλυσε η χώρα! Απο κατι άριες και κάτι τύπους σαν κι εσένα! Να παραιτηθεί τώρα η άρια

Ανώνυμος είπε...

ενω καποιοι αλλοι ειναι καθαροι ε;ουδεν σχολιο

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10:13
οχι ρε φιλε να το κανεις το σχολιο ποιους εννοεις;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:13!
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ "ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΓΑΤΣΑ"!
ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!
ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Oταν θα βγει βουλευτης τοτε θα το μαθεις τι κανει

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10:48
το ¨οταν θα βγει βουλευτης¨ ειναι το ωραιοτερο ανεκδοτο. μου εφτιαξες το κεφι μεγαλε.

Ανώνυμος είπε...

Με προκαλείς να σου απαντήσω αν και τα παιδιά (υπάλληλοι) δεν φταίνε σε τίποτα!
Όταν παίρνεις χρήματα του Δημοσίου (stage) και δουλεύεις αλλού αντί στην υπηρεσία που τοποθετήθηκες έίναι ΑΠΑΤΗ κ. ανώνυμε 10:48. κατάλαβες;
Αλλά ξαναλέω τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα αν η Άρια τις έμπλεξε σε περιπέτειες....

Ανώνυμος είπε...

Kαλά με την ταμπακέρα γιατι δεν ασχολειται κανεις? Μαυρη εργασία από τον ΟΑΕΔ μόνο στην Ελλαδα υπάρχει. Διότι τα stage δεν παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη και για να ενταχθεί κάποιος θα πρέπει να παει στα πολιτικά γραφεία να παρακαλέσει και να δεσμευσει και την ψηφο του. Αλλά αυτά ποιος να τα καταλάβει? Ο βολεμένος απο το ΠΑΣΟΚ ο οποιος πληρωνεται χωρις να εργάζεται ή ο κυφήνας?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Σιδέρης που εμπλέκεται? Ενημερώθηκε από τους αρμόδιους δημάρχους Θήβας, Λιβαδειάς και μετέφερε την άποψη τους ότι δεν υφίσταται θέμα.. Μάλιστα κλιμάκιο του ΟΑΕΔ σε έλεγχο που πραγματοποίησε στο δήμο Λεβαδεων βρήκε όλους τους εργαζόμενους με τα stage στις θέσεις εργασίας τους.
Το μόνο ατόπημα του είναι που ασχολείται με ανυπόστατες καταγγελίες από ανύπαρκτους πολιτικίσκους. Και να έλεγα ότι δεν τους ξέρει. Άνθρωπος της πιάτσας είναι και με πολιτική άποψη εν αντιθέσει με κομματικούς εγκάθετους που εκλιπαρούν για δημοσιότητα …

Ανώνυμος είπε...

είναι γεγονός ότι δεν έχουν καμία ευθύνη οι υπάλληλοι και θα είανι αδικία να τους ρίξουμε ευθύνες.
Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 1:14 ο οποίος αναφέρει το πως σήμερα κάποιος μπορεί να πιάσει δουλειά. 1)Αλλά δεν μας είπε ποιον παρακάλεσαν οι υπάλληλοι; (στο γραφείο της Αριας δούλευαν)
2) Μιλάει για κηφήνεςκαι βολεμένους!
Οταν εις γνώση σου απασχολείς άτομα των Δήμων σε ποια κατηγορία απο τις 2 φίλε ανώνυμε ανήκει αυτός που το κάνει;
Στην βολεψιά ή στους κηφήνες;
Επί ΠΑΣΟΚ διορίζονταν κόσμος πολύς σε Ολυμπιακή κτλ. Κάποιοι από αυτούς εδώ στη Βοιωτία διορίζονταν πλαγίως! Αυτοί σε πια κατηγορία ανήκουν όταν κόβουν κάποιον που μπορεί να αξίζει πραγματικά;
¨αρα λοιπόν μην πιάνουμε το θέμα "υπάλληλοι" γιατί είναι μεγάλο!
Ας δούμε τις ευθύνες της πολιτικού που δέχτηκε μια κατάσταση και γιατί όχι την προκάλεσε!
Κανείς δεν τις πήγε στο γραφείο της με το ζόρι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιδέρης γενικώς είναι έμπειρος και εύστοχος. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον κάνει την πάπια γνωρίζοντας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως προσπαθεί να τα παρουσιάσει. Πάντως διακρίνω την προσπάθεια για απεμπλοκή του ΠΑΣΟΚ από τα γεγονότα. Ισχυρίζεται ότι η Ν.Ε. δεν είχε καμία ενημέρωση και τοποθετείται μετά από την διαβεβαίωση των 2 Δημάρχων ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Αφήνει όμως για καλό και κακό μια εκδοχή σε περίπτωση που η καταγγελία αληθεύει, εκτίθενται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν εμπλακεί και όχι ο Πρόεδρος η κατ επέκταση το κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση εχει ο πρόεδρος ή ο σιδέρης;
το λάθος του σιδέρη ειναι οτι δεν φτανει η διαβεβαιωση των δημαρχων αφου φερονται και οι ιδιοι εμπλεκομενοι και δεν επρεπε να επικαλεστει την μαρτυρια τους πριν αποφασισει οτιδηποτε.
κατα τα αλλα σωστα ενηργησε.

Ανώνυμος είπε...

AKHS O ARTEMIS MATSAS TOY PASOK!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 1:31 δεν σε ενοχλεί ο ληστής αλλά αυτός που φωνάζει "ληστεία". Μήπως θα έπρεπε να δείς και το Ρόδα τσάντα και κοπάνα; Σοβαρέψου λιγάκι και μην σκέφτεσαι πάρα πολύ γιατί θα σε πιάσει καμια υστερία και τώρα που γίνεται και η ΕΔΕ δεν σε βλέπω καθόλου καλά!

Ανώνυμος είπε...

1.Toγιας
2.Αγάτσα
3.Γεωργίου
4.Γκιζιμης
5.Τσονογλου
6.Παπαθανασίου

Αυτό ειναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και οι γνωρίζοντες τα τεκτενόμενα στα κεντρικά του κόμματος μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Tώρα να δω με τα νέα προγράμματα stage πως θα στείλουν τις λίστες τα γραφεία των πολιτικών που θα φοβάται o Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Γιατί ξέρετε ότι προφανώς οι διαδικασίες επιλογής είναι καθαρά προσωπικές επιλογές. Τοτε θα περιμένω να δω τις καταγγελίες θα μετά τα δελτια τύπου για να καλύψουν τα ασυμμάζευτα..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.48 δεν ξέρω αν θα ειναι αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά η τριάδα ειναι Τογιας - Αγάτσα - Τσόνογλου και έπονται οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα 1η η αγατσα και μετα ο κανενας.
ακη πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

Ανώνυμος είπε...

τα stage αφορούν τους κυβερνωντες και οτι θελουν κανουν.
τωρα πως η μανταμ πηρε τρια ατομα επι κυβερνησης ΝΔ θέλει μελέτη το θέμα. αξιον αποριας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Παπαθανασίου δεν τον έχουμε ακούσει.Θα είναι απο μεριά Λιβαδειάς.