Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

8ήμερες διακοπές και για τους εμπόρους από τον ΕΟΤ!


Κοινωνικό τουρισμό και για τους εμπόρους έθεσε σε εφαρμογή ο ΕΟΤ, τις λεπτομέρειες του οποίου γνωστοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας.
«Δικαιούχοι του προγράμματος 8ήμερων διακοπών είναι μεταξύ άλλων οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες καθώς και οι συνταξιούχοι των ταμείων τους» ενημερώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, δίνοντας τις λεπτομέρειες για όλες τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητι9κά που πρέπει να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Απαραίτητη προϋπόθεση σίγουρα για την συμμετοχή αποτελεί το ατομικό ή οικογενειακό βιβλιάριο , το συνολικό εισόδημα των δικαιούχων, που δεν πρέπει να υπερβαίνει για μεν το ατομικό τα 18.000 ευρώ, για το οικογενειακό τα 31.000 και για τους τρίτεκνους τα 45.000, όπου για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500 ευρώ.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι φωτοαντίγραφα του εκκαθαριστικού του προηγούμενου έτους, της Αστυνομικής Ταυτότητας και των βιβλιαρίων ασθενείας, καθώς και απόδειξη κράτησης μέσω τράπεζας σε ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΕΟΤ.
Για επιπλέον πληροφορίες ο κ. Στρατέλος καλεί τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και στα ΚΕΠ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Η ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ