Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Δολοφονία Αλβανού από ομοεθνείς του στη Λιβαδειά



Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λιβαδειά μετά από συμπλοκή Αλβανών. Θύμα ένας 36χρονος αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε μαχαιριές από ομοεθνείς του στο πάρκο της οδού Τσόγκα.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο άτυχος νέος μαζί και ένας ακόμα 34χρονος συμπατριώτης του δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων οπλισμένων με λοστούς και μαχαίρια.
Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 36χρονος και σοβαρά ο φίλος του.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, η περιοχή αποκλείστηκε για περίπου δύο ώρες ενώ τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου εκεί στον ένα διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στον άλλο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας διερευνά κάθε πιθανότητα και εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για τα αίτια του περιστατικού δεδομένου ότι έχουν σημειωθεί αρκετές συμπλοκές κυρίως βραδινές ώρες και σε συγκεκριμένες περιοχές της Λιβαδειάς.
Στο πλαίσιο των ερευνών ήδη έχουν προσαχθεί πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής και εξετάζεται αν και σε πιο βαθμό έχουν ανάμιξη στο θανάσιμο τραυματισμό του συμπατριώτη τους.
«Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν προσαχθεί στο τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς κάποια άτομα τα οποία φέρεται ότι είχαν ανάμιξη στην συμπλοκή ενώ αναζητούνται και κάποια άλλα τα οποία ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Δημήτρης Τσώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: