Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

«Παραπλανητικές» εκπτώσεις – προσφορές στη Θήβα!



Μεγάλες εκπτώσεις – προσφορές «από μακριά», αλλά μικρότερες από κοντά φαίνεται ότι πραγματοποιούν κάποιες επιχειρήσεις, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας έχει γίνει δέκτης παραπόνων από καταναλωτές το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος για τα έντυπα που διανέμουν κάποιες επιχειρήσεις, στα οποία διαφημίζουν προϊόντα με προσφορές κι εκπτώσεις, οι οποίες στο κατάστημα και δη επί του ταμείου καμία σχέση δεν έχουν με τις διαφημιζόμενες.
«Είμαστε υποχρεωμένοι όσες επιχειρήσεις προσπαθούν να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό να τους καταγγείλουμε δημόσια» δηλώνει ο Πρόεδρος του, Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, ενημερώνοντας ότι στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 22620-27081 μπορούν να καταγγείλουν αλλά και να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει για της περιοχή μας.
Οκ. Στρατέλος εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε να ερευνούν την αγορά, να καταγγέλλουν αυτούς που τους εκμεταλλεύονται, αλλά και να επιβραβεύουν εκείνους που τους σέβονται, ενώ παράλληλα συγχαίρει τον Αντινομάρχη Λ. Καράτζαλη για τη δημιουργία Γραμμής Προστασίας Καταναλωτή, που σκοπό έχει την προστασία των καταναλωτών και το υγειές εμπόριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: