Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Αυστηρές οδηγίες προς...υποψηφίους!


Από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε.Κ.Α.Π.) του ΠΑΣΟΚ , ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με το άρθρο 49 του Καταστατικού οι διαδικασίες για την ανάδειξη υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 καθώς και οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών για τις Εθνικές Εκλογές , θα διεξαχθούν έπειτα από έκδοση σχετικής εγκυκλίου από τον Γραμματέα του Κινήματος και θα εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Αξιολόγησης Υποψηφίων .
Μέχρι τότε τυχόν ανακοίνωση υποψηφιότητας καθώς και συζητήσεις που θα προκληθούν από οποιοδήποτε όργανο , θεωρείται καταστατική παραβίαση και θα παραπέμπετε αυτοδικαίως στην Ε.Κ.Α.Π. για πειθαρχικό έλεγχο , σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού της .
Το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! !

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΡΗΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΡΓΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΕΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για να λυθεί το πρόβλημα προτείνω να ανοίξουν ένα γραφείο όλοι μαζί οι επίδοξοι πολιτευτές, να εχουν και πολλα Pc ώστε να γράφουν σχόλια στα blogs και να αλληλοκράζονται και να παρίσταται εκπρόσωπος της περιφερειακής αλλά και της επιτροπής σύστασης ψηφοδελτίων για να δουν σε τι χάλι έχουμε φτάσει !

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ !!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟΓΙΑΣ
ΑΓΑΤΣΑ
ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να επιλεγούν αλλες 3 αξιόλογες υποψηφιότητες ώστε τι ΠΑΣΟΚ να σαρωσει στην Βοιωτία. Η τοπικη αυτοδιοίκηση εχει αξιόλογα ατομα για να ειναι υποψήφιοι. Δεν μπορει να θελουν να γίνεις βουλευτές ατομα που δεν εχουν εργασθει ποτέ και δεν εχουν καταξιωθει στο χώρο τους !

Ανώνυμος είπε...

Στις Κυκλάδες δεν εχει intrernet cafe?

beelovers είπε...

και μια οδηγία απο εμένα ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

κυριε καλαμιωτη
με τις μεγαλες κουβεντες
ποιοι ειναι αυτοι και ποιοι οι αλλοι;