Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μικρή καθυστέρηση στην κατασκευή του διυλιστηρίου


Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου η υδροδότηση της Θήβας

Στο τελικό στάδιο εργασιών βρίσκεται το διυλιστήριο της ΔΕΥΑΘ ώστε η πόλη της Θήβας να τροφοδοτείται πλέον με καθαρό νερό από τον Μόρνο.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σταμάτης Χαλβατζής αναγνώρισε ωστόσο ότι παρατηρείται μικρή –όπως είπε- καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου και αυτό γιατί οι διαδικασίες κατασκευής έγιναν πολύ προσεκτικά, από διαφορετικά τεχνικά συνεργεία αλλά και κάτω από την συνεχή επίβλεψη της ΔΕΥΑΘ ώστε το αποτέλεσμα να είναι άκρως ικανοποιητικό!
Σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ ο κ. Χαλβατζής έκανε γνωστό ότι η δοκιμαστική λειτουργία του διυλιστηρίου θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ενώ το πρώτο δεκαήμερο του ίδιου μήνα η πόλη θα υδροδοτείται σε ποσοστό 100% από το κανάλι του Μόρνου.
«Τον επόμενο μήνα θα τελειώσει ένα πρόβλημα που απασχόλησε τους Θηβαίους πολίτες» είπε ο κ. Χαλβατζής και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ, τους εργαζόμενους και τον Δήμαρχο Νίκο Σβίγγο που στήριξαν την όλη προσπάθεια.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΘ

3 σχόλια:

POLITIS είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

υπομονη!Η ουρά έμεινε αλλά να δούμε μετά με τι θα φωνάζουν μερικοί. Δεν αναφέρομαι σε εσένα ανώνυμε 2:37

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1.00 ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΥΣΗΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ, ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΔΟ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΩΝ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΝΕΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, θέλεις κι άλλα;