Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Εισητήρια διαρκείας για τον Λεβαδειακό


Με την παρουσία του αρχηγού του Λεβαδειακού Μιχάλη Καψή πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Πρωτοτυπία της ΠΑΕ για φέτος τα οικογενειακά εισιτήρια σε πολύ προσιτές τιμές αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας των πολυτέκνων, των ανέργων και τα φοιτητικά. Τιμές για όλα τα βαλάντια και με το σύνθημα "ήρθε η σειρά σου" η ΠΑΕ Λεβαδειακός ευελπιστεί οτι φέτος οι οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδας θα κάνουν τη δικιά τους υπέρβαση και θα εκτινάξουν στα ύψη τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο Μιχάλης Καψής τόνισε την σπουδαιότητα της ασφάλειας του Σταδίου, στάθηκε στο οικογενειακό εισιτήριο και ζήτησε τη βοήθεια τουκόσμου της Βοιωτίας:
"Γίνεται μια προσπάθεια από την ΠΑΕ για καλυτέρευση των συνθηκών σε όλο το Στάδιο τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντικό ο φίλαθλος να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με την οικογένειά του και να νοιώθει την ασφάλεια. Είναι λοιπόν σημαντική η πρωτοβουλία που έχει πάρει φέτος η ΠΑΕ να έχει οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας. Θέλω επιπλέον να παρακαλέσω φέτος να έχουμε περισσότερο κόσμοο στο γήπεδο. Είναι ένα παράπονο που είχαμε πέρυσι στους περισσότερους αγώνες. Δεν είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε άδειο γήπεδο. Αισθάνεσαι οτι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου όταν σου λείπει το χειροκρότημα. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχω την εντύπωση οτι είναι πάρα πολύ καλές και ο μέσος φίλαθλος μπορεί να έρθει στο γήπεδο.
Πρέπει φέτος να στηρίξουμε την ομάδα γιατί και η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια κι έχει φέρει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ζητάω λοιπόν τη συμπαράσταση του κόσμου κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε αυτά που μπορούμε ως επαγγελματίες και να πετύχουμε τους στόχους μας".
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Θύρα 1: 300 ευρώ
Θύρα 2 VIP: 500 ευρώ (πρώην κάτοχος)
600 ευρώ (νέος κάτοχος)
Θύρα 2 V.VIP 1000 ευρώ ( με θέση πάρκινγκ)
Θύρα 3 WIND: 300 ευρώ
Οικογενειακό εισιτήριο (Ζεύγος + ανήλικα τέκνα) στη θύρα 3 WIND: 400 ευρώ
Εισιτήριο Πολυτέκνων (για όλα τα μέλη) στη θύρα 3 WIND: 350 ευρώ
Εισιτήριο Ανέργων στη θύρα 3 WIND: 100 ευρώ (γραμμένοι στο ταμείο ανεργίας μέχρι 30/4/09)
Φοιτητικό εισιτήριο στη θύρα 3 WIND: 100 ευρώ
Απο το stereasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: