Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση


Το έργο εντάσσεται στο Μέτρο 2.5. του Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας», υλοποιείται από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και χρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 20% από εθνικούς πόρους.
Κάθε Πρόγραμμα κατάρτισης θα είναι συνολικής διάρκειας 70 ωρών και απευθύνεται σε εργαζομένους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού και στις κάθε είδους και μορφής εταιρείες, επιχειρήσεις και συνδέσμους αυτής. Τα τμήματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2009 και όσοι τα παρακολουθήσουν θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.
Η κατάρτιση θα γίνει στις εκπαιδευτικές ενότητες:
-Διαδικτυακές υπηρεσίες και εφαρμογές ΟΤΑ
-Σχεδιασμός, εγκατάσταση και διαχείριση τοπικών ασύρματων δικτύων
-Δημιουργία on line υπηρεσιών τύπου «mashup»
-Εγκατάσταση, διαχείριση, τεχνική υποστήριξη και χρήση UBUNTU LINUX (Desktop & servers) με έμφαση σε εφαρμογές διαχείρισης και διάθεσης γεωγραφικών πληροφοριών(GIS) ανοικτού κώδικα στην τοπική αυτοδιοίκηση
-Σχεδιασμός, ανάπτυξη και διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών των ΟΤΑ για παροχή on line υπηρεσιών σύμφωνα με το ελληνικό πλαίσιο διαλειτουργικότητας
Η Ένωση των ΚΕΚ: «ΑΚΜΩΝ – ΚΕΣΠ – ΕΡΓΟΝ – ΕΕΕ – EUROTEAM», καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει για πληροφορίες, αιτήσεις κ.λπ. στην παρακάτω δομή:
Νομός: ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Διεύθυνση: Οπλαρχηγού Βόγκλη 14, Θήβα
Τηλέφωνο: 22620 26914 Φαξ: 22620 26914
Ε-mail: thiva@ergonkek.gr
Άτομο Επικοινωνίας: Γρηγορία Φάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: