Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τρία σε ένα= 22.000 ευρώ!!!


Διαβάσαμε το πρόγραμμα των Πινδαρείων και είδαμε ότι από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής Σβίγγου έχει γίνει…θεσμός η συμμετοχή του Γιάννη Ζάρρα ή Γιάννη Μαμμή ή «Πυξίδα».
Τρία διαφορετικά συγκροτήματα ή πρόσωπα φυσικά αλλά είναι ο ίδιος καλλιτέχνης.
Πάντως όπως και να έχει ο Ζάρρας ή Μαμμής ή Πυξίδα δίνει χρώμα με την παρουσία του κάθε χρόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων.
Κάποιοι θέλοντας να ρίξουν χολή λένε ότι ο θείος του δηλαδή ο Δήμαρχος με τα χρήματα που του δίνει για την συμμετοχή του είναι σαν να τον έχει έμμισθο υπάλληλο!
Όλα αυτά βέβαια γίνονται με διαφανείς διαδικασίες παρά την αντίθετη άποψη της αντιπολίτευσης η οποία διαφωνεί και με την συνεχή παρουσία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη αλλά και με τα ποσά που έλαβε και θα λάβει.
Οι πληροφορίες λένε ότι φέτος θα πάρει σύνολο περίπου 22.000 ευρώ. Δηλαδή τρείς παραστάσεις στα χωριά από 2.000 έκαστη, 10.000 για την κεντρική πλατεία της Θήβας και 6.000 από τον ΔΑΟΘ για εκδήλωση που έγινε στο Μοσχοπόδι μετά το τέλος των αγώνων στίβου του ΣΕΓΑΣ.
Στις αντιδράσεις αυτές έρχονται να προστεθούν και η πρόσληψη του Γ.Γ του Δήμου, ο οποίος προέρχεται από τον συντηρητικό χώρο και οι 2 ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου (από τον ίδιο πολιτικό χώρο) χρεώνοντας στον Δήμαρχο την αποτυχία, όπως λένε κάποιοι, να ασκήσει τα καθήκοντα του και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον πολιτικό του προιστάμενο.
Κάποιοι λένε ότι καθημερινά τηλεφωνεί σε συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο της δεξιάς και δίνει λεπτομερέστατη αναφορά συν το γεγονός ότι η προκλητικότητα του ξεπέρασε τα όρια όταν απολαμβάνει το γήπεδο του τένις στο Κοντίτο που θα έπρεπε με την ίδια συχνότητα να το χαίρονται και οι πολίτες της περιοχής και της πόλης που έχουν πληρώσει για την κατασκευή του δημοτικού έργου.
Όλα αυτά οδήγησαν μια μεγάλη μερίδα η οποία ανήκει στο ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει υπογραφές εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους προς τις πολιτικές που ακολουθεί ο Δήμαρχος.
Η δυσαρέσκεια έχει εκφραστεί και στην Ιπποκράτους αλλά αναμένουν πρώτα τις Εθνικές εκλογές και μετά να ασχοληθούν με τον Δήμο Θήβας και Λιβαδειάς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H αλήθια είναι ότι με τα ανηψιους του (Μαμηδες) ο δήμαρχος το έχει παρακάνει.Είπαμε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

o βλαχογιαννης ο στρατιωτικος!!!!!
ξυπνησε κι αυτος!!!
κυριε βλαχογιαννη τον ορκο να βοηθας την πατριδα τον ξεχασες???
Ηλογω συνταξης το ξεχασες????
μαγκες απο 4-5 μεριες τα κονομαει
πολυ δικτυωση και δουλεια δηλ.ενημερωση πολιτικου γραφειου για τα παντα με την ανοχη καποιες φορες και του δημαρχου??

Politis_Taxioy είπε...

Για σιγα ρε παιδια που βγαλατε τα μαχαιρια ..!

Συνταξιουχος στρατιωτικος. ΝΑΙ ειναι.Και λοιπον ? Ξερετε κανενα αλλο καλυτερο ,ενδιαφερομενο ,που θα μπορουσε να κανει τη δουλια του Γ.Γραμματεα και εμεινε εξω λογω αδιαφανων διαδικασιων ??
Αυτα τα ποστα θελουν ανθρωπους που να ξερουν και απο μεθοδευση ,τεχνικη ,γνωση ,και ισως καποια στρατηγικη. Υπητρετει την Πολη ο εν λογω κυριος.Και στο κατω-κατω καλυτερα Συνταξιουχος και αφιερωμενος σε αυτη τη δουλια ,παρα να το εχει παρεργο η να αποβλεπει καπου αλλου . Τωρα τι δεξιος και αρλουμπες λετε ? Για την πολη ειναι καλος?? αυτο μετραει.