Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Φτωχότερη η Αυτοδιοίκηση!


Φτωχότερη είναι από την Κυριακή η αυτοδιοίκηση και η Λιβαδειά με τον θάνατο του Χρήστου Παλαιολόγου η κηδεία του οποίου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία των συντετριμμένων μελών της οικογένειάς του, συγγενών του, εκπροσώπων των αρχών, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους συμπολιτών του.
Ο Χρήστος Παλαιολόγος από χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Το απόγευμα της Κυριακής βρισκόταν στην παραλία της Αντίκυρας όταν ένιωσε αδιαθεσία. Ώσπου να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Διστόμου άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο χαμός του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς αλλά και στον πολιτικό κόσμο αφού εκτός από στέλεχος στον χώρο της αυτοδιοίκησης ήταν και στέλεχος του ΣΥΝ με σημαντική παρουσία και πολυετή δράση.
Ανεξίτηλο είναι το στίγμα που άφησε στη Λιβαδειά οι δημότες της οποίας στην πλειοψηφία τους τον χαρακτήρισαν ως τον ποιο πετυχημένο δήμαρχο της πόλης για την οποία έδωσε πολλά χρόνια από την ζωή του υπηρετώντας την με τον καλύτερο τρόπο και πετυχαίνοντας την ανάπτυξή της.
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: