Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή αναγνώστη


Νέα οικογενειοκρατία στην περιοχή Σχηματαρίου Βοιωτίας.
Ο νύν Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γεωργίου πολέμιος του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια φοβούμενος την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2007 απέσυρε την υποψηφιότητα του.
Τώρα όμως κατέρχεται ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, δι ευχών των τοπικών παραγόντων , Βουλευτών και στελεχών του κόμματος χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημάρχου παίζοντας το δίπορτο ώστε αν δεν εκλεγεί να επιστρέψει στο Δημαρχείο του συνεχίζοντας τον πόλεμο κατά του ΠΑΣΟΚ.
Με τον τρόπο αυτόν παρακάμπτει καταξιωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού φοβούμενοι την ανάδειξη άξιων στελεχών του Κινήματος όταν αυτοί έδιναν την μάχη αυτός εξύβριζε το ΠΑΣΟΚ.
Με τον τρόπο αυτό πριν έρθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ ανοίγουν οι δίαυλοι του τυχοδιωκτισμού και των προσωπικών ωφελειών και συμφερόντων αφού ως Δήμαρχος Σχηματαρίου και αντιπρόεδρος στην διαδημοτική επιχείρηση για την διαχείριση των απορριμμάτων της πρώην επαρχίας Θήβας (άλλο σκάνδαλο!) φρόντισε να διορίσει τον γιο του και τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη να μένουν εκτός εργασίας.
Αυτά δεν είναι καθαρά ψηφοδέλτια. Δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ και θα επιστρέψουμε στα παλιά.
Επίσης ο κ. Παπαθανασίου που κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας στη Βοιωτία στην εκπομπή Αποδείξεις του Νίκου Ευαγγελάτου στον Αντέννα φαίνεται να χορηγούσε ληγμένες ξυλοκαίνες στους ασθενείς του νοσοκομείου Λιβαδειάς.
Στηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ και επιθυμούμε να κάνει μια νέα αρχή για την χώρα για τον τόπο.
Πιστεύω στην ευαισθησία σας και σας παρακαλώ πολύ να ελέγξετε τα όσα σας αναφέρω προτού συντελεστεί ένα νέο πολιτικό έγκλημα στη Βοιωτία και το ΠΑΣΟΚ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

ΔΗΛΕΣΙ είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΠΟΡ [ Α ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ]

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φιλοδόξος ο τύπος. Τεσσερις φορές δήμαρχος , τώρα θέλει βουλευτίλικια

Ανώνυμος είπε...

ειναι μελετημενο το θεμα οι συριζαίοι θα ψηφισουν γεωργιου και οι πασοκοι τους πασοκους.

Ανώνυμος είπε...

Το πέρασμά του απο την Πολεοδομία της Θήβας σαν προιστάμενος δεν ήταν οτι το καλύτερο .Υπάρχουν πολλά να λένε οι μηχανικοί ντόπιοι και ξένοι.Δυστυχώς σήμερα με την αδιαφάνεια και την έλλειψη διαλόγου στα παρασκήνια φτιάχνονται "ηγέτες" Καλή νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

4 φορές δήμαρχος με 60-70% σίγουρα σημαίνει ότι οι πολίτες αναγνωριζουν το μεγάλο έργο που έχει γίνει στο Δήμο Σχηματαρίου τα τελευταία 15 χρόνια και την ηθική του. Τα παραπάνω ποστ αν προέρχονται από άγνοια τότε αρκεί μία βόλτα στο Σχηματάρι για να πειστεί ο οποιοσδήποτε. Κατά πάσα πιθανότητα είναι λόγω μένους και είναι κρίμα για το blog σας να δημοσιεύετε ποστ που περιέχουν τόσα ψέμματα και μίσος. Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ της αδιαφάνειας και της μη κριτικής σίγουρα δεν θα το βρουν στο πρόσωπο του Β. Γεωργίου.

Ανώνυμος είπε...

ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ! ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ !!!