Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επισκέψεις του Βαγγέλη Γεωργίου στις δημόσιες υπηρεσίες της Θήβας


Την Τρίτη, 22/9, και την Πέμπτη, 24/9, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Βαγγέλης Γεωργίου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, το Τελωνείο, τη Νομαρχία και το Ι.Κ.Α. στη Θήβα.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεών του είχε την ευκαιρία να έρθει για άλλη μια φορά σε επαφή με τις Διευθύνσεις των Υπηρεσιών και τους εργαζόμενους και να συζητήσει τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κτιριακές εγκαταστάσεις, σε τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.
Πολλοί από τους εργαζόμενους και κυρίως οι νέοι έχουν προσληφθεί με τα προγράμματα STAGE, φαινόμενο ιδιαίτερα διαδεδομένο στα Νοσηλευτικά ιδρύματα.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εγγυάται, την κατάργηση των προγραμμάτων STAGE στο Δημόσιο, ενώ ο Βαγγέλης Γεωργίου δεσμεύεται να παλέψει, αν ο Βοιωτικός λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, για τη λύση των προβλημάτων στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Για το δικαίωμα στην εργασία, Για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, Για την εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, Για την ασφάλεια του πολίτη, Για μια καλύτερη δημόσια παιδεία και υγεία.
Για μια Νέα Βοιωτία."
από το πολιτικό γραφείο του Βαγγελη Γεωργίου.
τηλ 2262301959

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες, κουμπωθείτε. Νάτος πετιέται.